دیپلماسی❜ دانشگاهی/ تقویم فرهیخت: ۱۹-۱۸ آبان ۱۴۰۱، برپایی همایش بین المللی غذای طیب به همت ۴۰ نهاد در مشهد
-
۱۲ خرداد ۱۴۰۱
-
بازدید: ۵۹۷
همایش بین المللی غذای طیب در تاریخ ۱۸ و ۱۹ آبان ۱۴۰۱ به همت مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و با مشارکت مؤسسه کیفیت رضوی در شهر مشهد با همکاری ۴۲ دانشگاه، نهاد علمی، دینی و پژوهشگاه ها و... و در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار خواهد شد.
آشنایی با موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی مشهد:
این مؤسسه به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور (به ویژه در منطقه شمال شرق کشور)، از سال ۱۳۸۵ با توجه به سوابق گذشته و مزیت های منطقه ای به عنوان موسسه پژوهشی مستقل ملی و دارای مصوبه قطعی از شورای گسترش آموزش عالی، فصل نوینی از فعالیت های خود را آغاز نمود. سوابق فعالیت های این موسسه پژوهشی به سال ۱۳۶۰ بر می گردد که در ابتدا با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران- مرکز خراسان- فعالیت خود را شروع و در فاصله زمانی سالهای ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۵ با تبدیل مراکز استانی سازمان به پارک های علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داده است.
مشهد، بنیاد پژوهش های آستان قدس رضوی
اطلاعات مهم کنفرانس
تاریخ برگزاری: ۱۸ آبان ۱۴۰۱
تاریخ میلادی: 2022-11-09
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۴۰۱/۶/۳۱
سازمان علمی برگزار کننده همایش: موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی
برگزار کننده: موسسه کیفیت رضوی
شهر همایش: شهر مشهد
استان همایش: استان خراسان رضوی
محورهای اصلی کنفرانس
تغذیه و رژیم غذایی
ساختار سازمانی همایش
مرضیه رضوی زاده (دبیر علمی)
حسین زمانی خادمانلو (دبیر اجرایی)
اطلاعات ارتباطی:
تلفن دبیرخانه: ۰۵۱۳۵۴۲۵۴۰۸
نمابر دبیرخانه: ۰۵۱۳۵۴۲۵۴۰۶
ایمیل: tayyeb-food@rifst.ac.ir
وبسایت: پایگاه رسمی کنفرانس
وبگاه همایش: http://conf.rifst.ac.ir
International Conference "Good Food"