-
۲۹ تیر ۱۴۰۴
-
بازدید: ۱۹
گلایه ی فرهیخت: به نام خدا، هرچند پیشتر (۲۹ خرداد ۱۴۰۳) این موضوع مهم را طی یادداشت فرهیختی مجزا و مطول، بررسی و واکاوی کرده ایم، اما اخیراً وب سایت رسمی دانشگاه فردوسی مشهد در تازه ترین به روزرسانی صفحه ی اول خود، آمار دانشجویان غیر ایرانی شاغل به تحصیل را به عدد رند یک هزار نفر کاهش داده است. (تصویر اول در همین صفحه)
همین دستکاری کیلویی و الله بختکی شمار دانشجویان غیرایرانی باعث شد یادآور شویم که حضرات:
🔴 صفحه ی اول وب سایت مدیریت همکاری های علمی بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی که در واقع، اصلی ترین و تخصصی ترین صفحه و مرکز نشر اطلاعات موثق در مورد دانشجویان غیر ایرانی باید باشد، شمار این دانشجویان را همچنان ۱۷۰۰ نفر می داند. (تصویر دوم در همین صفحه)
کنایه از این که اگر می خواهید همین طور یهویی این آمار را دستکاری کنید آن هم به عدد رند یک هزار نفر برسانید، لااقل یه دستی هم به سر و صورت صفحه ی اول وب سایت مدیریت همکاری های علمی بین المللی می کشیدید و آنجا هم آن رد پا را حذف می کردید که کسی نگوید: «دم خروس تان را باور کنیم، یا قسم حضرت عباس (ع) تان را...؟!»
🔴 صفحه ی رسمی دانشگاه در دانشنامه ی ویکی پدیا، تعداد دانشجویان خارجی را دو هزار نفر بر می شمرد. کاش آنجا را هم اصلاح می کردید.
🔴 این در حالی است که دکتر میرزائی شهرابی رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد در یکی از آخرین سخنرانی های خود، تعداد دانشجویان غیر ایرانی دانشگاه را در کمال تعجب و ناباوری، به یک باره چهار هزار نفر !!! اعلام کرد. منبع
🔴 این تشتت آمار به این شدت و حدت را، هیچ موقع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد شاهد نبوده ایم.
بدین جهت، شایسته است هم مسئولان رسانه ای و هم مدیران روابط عمومی دانشگاه توضیح دهند که بالاخره کدام رقم صحیح است؟ دو هزار یا یک هزار یا ۱۷۰۰ دانشجو؟!
مستندات
الف) صفجه ی اول وب سایت دانشگاه فردوسی مشهد - منبع
ب) صفحه ی اول مدیریت همکاری های علمی بین المللی و امور دانشجویان غیر ایرانی- منبع
