دیپلماسی❜ دانشگاهی/ برپایی آیین نکوداشت دانش آموختگان بین المللی دانشگاه های کشور در مشهد + تصاویر

  • بازدید: ۶۲۶
دانشگاهی/ برپایی آیین نکوداشت دانش آموختگان بین المللی دانشگاه های کشور در مشهد + تصاویر
دانشگاه فردوسی مشهد

برگزاری آیین نکوداشت دانش آموختگان بین المللی دانشگاه های کشور در حرم مطهر رضوی

پنجشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۱

آیین نکوداشت دانش آموختگان بین‌المللی دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و مدیران این حوزه و حجت الاسلام حسینی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه روز چهارشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۱ در رواق دارالرحمه حرم رضوی برگزار شد .

دکتر هاشم داداش پور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در آیین نکوداشت دانش آموختگان بین‌المللی دانشگاه‌های کشور ضمن تبریک به مناسبت فرارسیدن دهه ولایت و امامت و عید سعید غدیر خم، گفت: تشکیل انجمن دانش آموختگان بهترین شکل ممکن برای تداوم همکاری و ارتباط دانش آموختگان با ایران و با دانشجویان سایر کشورها که در ایران تحصیل می‌کردند، است و ما برای اینکه این تعامل پایدار باشد، هرگونه کمک و اقدامی که نیاز باشد، به کار خواهیم گرفت.

وی در ادامه از دانش آموختگان به عنوان سرمایه‌ای بزرگ و سفیران علمی یاد کرد و خاطر نشان ساخت: ما برای ارج نهادن به سرمایه‌ها و حفظ تعاملات و تبادلات علمی در حال تدوین آیین‌نامه‌ای هستیم تا فرصت تحقیقاتی کوتاه مدت به دانشجویان و محققان جهان داده شود و در این راستا بتوانند از ظرفیت‌های علمی ایران و جهان اسلام بهره‌مند شوند. اولویت در این آیین‌نامه با دانش آموختگانی است که در ایران تحصیل کرده‌اند، همچنین سامانه‌ای برای تشکیل انجمن دانش آموختگان به منظور تقویت و گسترش تعاملات در حال شکل‌گیری است.

دکتر داداش پور با اشاره به مشکلات متعددی که در دنیا و جهان اسلام وجود دارد تاکید کرد: مشکلاتی مانند زیست محیطی و یا ریزگردها ممکن است از عهده یک کشور خارج باشد و باید با همکاری و همیاری کشورهای منطقه و به صورت فرامرزی حل گردد و دانش آموختگان دانشگاه‌ها بهترین حلقه این تعاملات و رایزنی‌ها برای احصا مشکلات و یافتن راه حل برای رفع مشکلات هستند.

معاون وزیر علوم افزود : امیدوارم در رشته‌ای که دانش‌آموخته شده‌اید، بتوانید به بشریت خدمت کنید، هر چند امروز علم به تنهایی نمی‌تواند مشکلات بشر را حل کند و انسان بیش از هر زمان دیگری نیازمند اخلاق و وجدان کاری برای رفع مشکلات و دغدغه‌های خود است.

وی افزود : کشورهای اسلامی در ظاهر دارای اختلافاتی هستند ولی در باطن هیچ مشکلی وجود ندارد و باید با پررنگ ساختن اشتراکات، اختلافات را کمرنگ و به مرور از میان کشورهای اسلامی برداریم و امت واحده‌ای که از مطالبات قرآنی و پیامبر اسلام است، شکل دهیم. نخبگان علمی در این عرصه می‌توانند ظهور و بروزی نقش آفرین داشته باشند و بی حضورشان کارها سرانجامی نخواهند یافت.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه‌های پیش رو در جهان امروز، چهار ماموریت و رسالت، آموزش و تربیت نیروی انسانی کارآمد و متخصص، پژوهش بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، کارآفرینی و ترسیم نقشه راه سیاست‌های اقتصادی، اجتماعی، و فرهنگی جامعه را برعهده دارند، ابراز داشت: ما نیز در وزارت علوم در پی تربیت نیروهای متخصص و متعهد در حوزه دانشجویان داخل و بین‌الملل هستیم و تقویت روحیه نوآوری و خلاقیت و شکوفایی و بالندگی و دغدغه‌مندی مردم و رفع مشکلات جامعه از سوی دانشجویان را مورد توجه قرار داده‌ایم.

وی در پایان ضمن تقدیر از زحمات دفتر زائران خارجی حرم مطهر امام رضا علیه السلام،که در برگزاری این جشن همکاری خوبی مبذول داشتند، وجود هرگونه کمبودی در طی تحصیل دانشجویان بین‌الملل عذرخواهی کرد و گفت: در چند ماهی که مسئولیت سازمان امور دانشجویان را پذیرفته‌ام، تمام سعی خود و مجموعه را به کار بسته‌ام تا دانشجویان داخل و خارج با کمترین دغدغه‌ای به تحصیل مشغول باشند و جز درس و یادگیری، هیچ نگرانی‌ای نداشته باشند.

لازم به ذکر است جشن دانش آموختگان دانشجویان بین‌المللی دانشگاه‌های کشور با حضور ۱۵۰ دانشجوی خواهر از ۲۰ ملیت از ۴۳ دانشگاه کشور روز پنجشنبه در تالار رودکی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می شود.

>>> مشاهده ی گزارش تصویری اول ... 

>>> مشاهده ی گزارش تصویری دوم ... 

>>> مشاهده ی گزارش تصویری سوم ...


آیین نکوداشت دانش آموختگان بین الملل دختر دانشگاه های ایران با حضور معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد

پنجشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی دانشگاه قردوسی مشهد، آیین نکوداشت دانش آموختگان بین‌الملل دختر دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی و دکتر اصغری مدیر فرهنگی و فعالیت های داوطلبانه دانشگاه روز پنجشنبه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۱ در تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهدبرگزار شد.

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان در این مراسم اظهار کرد: جشن دانش‌آموختگان بهانه‌ای بیش نیست؛ هرچند همین برنامه خودش نقطه‌ای عطف است و افزود: مقطع دانشگاه، مقطعی بسیار ارزشمند و خاطره‌انگیز است. و اساتید همواره در تلاش هستند دانشجویان را به سطح بالایی از استعداد، توانایی و دانش برسانند و علاوه بر ان حضور با دیگر دانشجویان در محیط دانشگاه خاطرات خوب و فراوانی برای دانشجویان عزیر بیادگار می گذارد.

وی افزود: شما هنگامی که در فضای شهر و کشور خودتان زندگی می‌کنید و سپس بدلیل ادامه تحصیل در فضای دیگری قرار می‌گیرید و این تفاوت میان فضاها در ابتدا ممکن است باعث اذیت شما شود، اما فضای و ویژگیی در دانشگاه های ایران آن‌قدر به هم نزدیک است که جایی برای تفاوت‌ها باقی نمی‌ماند. میان کشورهای اسلامی نیز آن‌قدر ویژگی مشترک در زبان، عقاید و‌... وجود دارد که تفاوت‌ها خیلی آشکار نمی‌شوند.

رئیس سازمان امور دانشجویان بیان کرد: در حال حاضرکشور ایران به مرتبه‌ای رسیده است که شما مشاهده می‌کنید. ا‌کثر خانواده‌ها تحصیلات را برای خود ملاک قرار می‌دهند و در تلاش برای تحصیل فرزندان خود هستند که این یک انقلاب در توسعه و همچنین انقلاب در علم است؛ تا جایی که ایران رتبۀ ۱۵ مقالات علمی جهان را کسب کرده است.

دکتر داداش پور تصریح کرد: موج عظیمی که در کشورها در جریان است، این است که اقتصاد کشورها به اقتصاد دانش‌بنیان تغییر کرده است. من و شما دانش آموختگان باید تلاش کنیم تا کشورهای اسلامی بتوانند جایگاه خود را در جهان بازیابند و تاکید کرد: ما باید تلاش کنیم تا سهم کشورهای اسلامی را ادا کنیم و این اتفاق بدون تلاش من و شما نتیجه نخواهد داد.

در ادامه این مراسم دکتر احد ضابط رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در سخنانی اظهار کرد: برکت علم در تعظیم استاد است. اگر می‌خواهید از زندگی خود لذت ببرید؛ به پدر و مادر خود نیکی کنید و افزود: احترام به استاد برای این است که من در زمانی که خارج از کشور درس خواندم، حتی با وجود تفاوت در اعتقادات و سیاست و... باز هم دیدم احترام به استاد باعث برکت علم در زندگی می‌شود. همچنین نیکی به پدر و مادر باعث لذت از زندگی می‌شود؛ حتی اگر شما در زندگی ثروت فراوانی نداشته باشید.

سپس، دکتر مسعود گنجی، رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، در جمع دانش آموختگان دختر بین المللی دانشگاه های کشور گفت: اکنون که دانش‌آموخته شده و عازم کشور خود هستید، سعی کنید از مسائل علمی عقب نمانید و رفاقتی را که بین شما ایجاد شده حفظ کنید. در کنار علم، مسلماً مسائل اخلاقی نیز برای شما ارزشمند بوده و در این چهارچوب باقی مانده‌اید.

وی افزود: اگر این ارتباط بین خود را حفظ کنید، مطمئن هستم می‌توانید قدم‌های بزرگی را در اتحاد بین‌الملل و در زمینۀ برابری میان زن و مرد بردارید و این قدم‌ها توسط شما که فرهیختگان این جامعه هستید اتفاق خواهد افتاد.

دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم خاطرنشان کرد: هرجا که علم باشد، اگر زمینۀ آن را مناسب دیدید، به دنبال آن بروید. خانم‌ها اگر می‌خواهند قدرتمند شوند، باید به دنبال علم بروند. هرچقدر تسلط ایسان بیشتر باشد، قدرت و نفوذ کلامشان نیز بیشتر می‌شود.

اهدای لوح تقدیر به نمایندگان دانش آموختگان، قرائت سوگندنامه دانش آموختگی ، برش کیک توسط نمایندگان دانش آموختگان و اجرای موسیقی مقامی از دیگر برنامه های آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌الملل دختر دانشگاه‌های ایران بود.

لازم به ذکر است این آیین با حضور ۱۵۰ دانشجوی خواهر از ۲۰ ملیت از ۴۳ دانشگاه کشور در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

خبرنگاران باشگاه خبرنگاران دانشگاه فردوسی مشهد: سحر کارگر و حانیه ظریف

>>> مشاهده ی گزارش تصویری ...

melal140135

برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌الملل پسر دانشگاه‌های ایران در دانشگاه فردوسی مشهد

یکشنبه ۲۶ تیر ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، آیین نکوداشت دانش آموختگان بین‌الملل پسر دانشگاه‌های کشور با حضور دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، آقای عبدالکریم جاسم کریم سرکنسول سفارت کشور عراق روز یکشنبه ۲۶ تیرماه ۱۴۰۱ در تالار رودکی پردیس دانشگاه فردوسی مشهدبرگزار شد.

دکتر هاشم داداش‌پور، معاون وزیر علوم و رئیس سازمان امور دانشجویان در این آیین ضمن تبریک به دانش‌آموختگان اظهار داشت: این هم‌افزایی در میان ملل گوناگون، فرصت بسیار خوبی است و باید به وسیلهٔ آن، اسلام را به رفیع‌ترین مکانی که باید داشته باشد و شایستهٔ آن است برسانیم. تک‌تک شما صرفاً دانشجو یا پژوهشگر نیستید، بلکه باید نقش خود را در پیشرفت جهان اسلامی پیدا کنید. و افزود: همهٔ ما باید به این فکر کنیم و تلاش کنیم جایگاه جهان اسلام را ارتقا ببخشیم .

معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری درخصوص حوزهٔ علمی پس از انقلاب‌ اسلامی در ایران عنوان کرد: ما در انقلاب اسلامی چند حوزهٔ علمی را نشانه گرفتیم. اول حرکت و جنبش نرم‌افزاری تولید علم و دوم مرجعیت علمی در دنیا است. همچنان که برخی دانشگاه‌های ما در دنیا در رتبه‌های بالای علمی قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: تعداد دانشگاه‌هایی که قبل از انقلاب در ایران وجود داشت، ۱۵ دانشگاه بود که نشان‌دهندهٔ این است که دانشگاه در مرکز و کلان شهرها و برای طیف کوچکی از جامعه بوده است. انقلاب که متولد شد، اولین جنبش تولید علم را رقم زد و زیرساخت‌هایی طراحی کرد که جامعه علمی‌مان را ارتقا داده است.

دکتر هاشم داداش‌پور ادامه داد: امروزه ما ۲۶۴۰ دانشگاه داریم، البته از دانشگاه‌های مهارتی تا مجازی و دانشگاه‌هایی که نقش بزرگی در تولید علم دارند. تعداد دانشجویان ما در ۴۳ سال پیش، تنها ۱۵۰هزار نفر بوده و امروزه به ۳میلیون و ۲۰۰هزار نفر رسیده است و افزود: امروزه ۲/۱۶ درصد از تولید علم جهانی در ایران است و در سال ۲۰۲۱ ایران جزو ۱۵ کشور اول دنیا در تولید علم بود. در زمینهٔ رشد کمیت تولید علم هم در سال ۲۰۲۰ ایران دومین و بالاترین رشد علمی در دنیا را دارا بوده است.

رئیس سازمان امور دانشجویان اظهار نمود: این شاخص‌ها نشان می‌دهند روندی که از ابتدای انقلاب شروع شده، همچنان پرشتاب در حال حرکت است. تولید علم در ایران، رتبهٔ اول را در جهان اسلام دارد. ۲۲ درصد از کل تولید علم در میان کشورهای اسلامی متعلق به ایران است. همچنین اگر مقالات پراستناد را شاخص قرار دهیم، رتبهٔ ایران ۱۳ است. این‌ها نشان می‌دهد روند تولید علم در ایران به‌خوبی در حال رشد است و ایران از گردونهٔ رقابت با کشورهای کمتر توسعه‌یافته در چهل سال پیش، حال به گردونهٔ رقابت با کشورهای توسعه‌یافته قدم گذاشته است.

وی اذعان کرد: باید تلاش کنیم قرن بیست‌ویکم، قرن احیای علم در جهان اسلام شود. وظیفهٔ ما این است که تلاش کنیم تا به سمت یکپارچگی و همکاری بیشتر کشورهای اسلامی برویم و همکاری علمی‌مان را افزون کنیم.

سپس دکتر ابوالفضل غفاری، معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد اظهار کرد: ما همه از نظر روح و ذات یکی هستیم؛ هرچند در ظاهر ملت‌های مختلف باشیم. پیام مولوی در شعرش این است که از هم دور نباشیم و یکی باشیم. هنرمندان و شاعران می‌توانند ملت‌ها را پیوند دهند. باید از آموزه‌های این شاعران در جهت همبستگی هرچه بیشترمان استفاده کنیم.

وی ادامه داد: در قدیم هم چنانچه از ظواهر امر پیداست، پیوند میان جوامع اسلامی وجود داشته و امید است که ادامه یابد.

دکتر غفاری در خصوص واقعهٔ غدیر گفت: ما باید خوشحال باشیم که در زمان اکمال دین و تمام‌شدن نعمت زندگی می‌کنیم. خداوند اسلامی را که با ولایت آخرین قطعه‌اش کامل شد نصیبمان کرده است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد: انسان‌های قوی، انسان‌هایی هستند که عادات را تغییر می‌دهند و ما برای تغییر این جهانی که به آن عادت کردیم مسئولیم. این امر زمانی ممکن است که ما به اندازهٔ تشنگی برای امام زمان(عج) طلب داشته باشیم.

در ادامه این مراسم عبدالکریم جاسم کریم، سرکنسول کشور عراق در جمع دانش آموختگان بین المللی در دانشگاه فردوسی مشهد عنوان کرد: همانطور که خداوند در قرآن گفته است، ملت‌های گوناگون و تفاوت‌هایی که دارند، سبب برتری نیست و ما همه برادر هستیم.

وی ادامه داد: ایران دارای فرهنگ و ادب غنی است. سعدی و حافظ شما گنجینه‌های بزرگ ادب هستند. انقلاب ایران و ایستادگی‌تان با وجود سختی‌ها و شرایطی که بود ارزشمند است. روابط مردم امروز روابط قرن جدید و بسیار مهم و ارزشمند است.

جاسم کریم در ادامه افزود: شما دانشجویان کشورهای مختلف، سفیر کشورهای خود هستید. من از همهٔ استادان بزرگ جمهوری اسلامی ایران قدردانی می‌کنم. آموزش‌های خوب و غنی در ایران وجود دارد که دانشجویان کشورهای دیگر را به اینجا می‌آورد.

سرکنسول عراق گفت: در آخر از دانشجویان فارغ‌التحصیل قدردانی می‌کنم و تاثیرگذاری در امور کشورهایشان را برایشان آرزومندم و ما در کشور عراق از اساتید ایرانی استقبال می‌کنیم.

حجت‌الاسلام احمدزاده، معاون نهاد رهبری دانشگاه‌های خراسان، ضمن تبریک عید بزرگ غدیر، حضور دانشجویان از ملت‌های گوناگون را مغتنم و آن را همسو با پیام غدیر که رسیدن به صلح و دوستی جهانی است دانست.

حجت‌الاسلام احمدزاده در ادامه گفت: هرکدام از شما پرچم و نماد ملت‌های خود هستید. پیام اکمال دین که در قرآن آمده و گره با واقعه غدیرخم خورده است، منحصر به همان زمان نزول نبوده و یک پیام جهانی و برای بشریت در تمام زمان‌ها است.

وی در ارتباط با کاربرد امروزهٔ غدیر برای ما بیان کرد: بحث اکمال دین و معرفی ولی برای ما پیام صلح، راستی، صداقت و دوستی برای تمام امت‌ها را بیان می‌کند. باید توجه کنیم که خطاب این آیه به تمام ملت‌هاست. پیام اکمال دین این است که صلح و دوستی و آرامش اتفاق نمی‌افتد تا زمانی که ولی و منجی این زمان که حضرت مهدی عج الله ظهور پیدا کند.

حجت الاسلام احمدزاده خاطرنشان کرد: قرآن به‌تنهایی ما را به آرامش نمی‌رساند و ما نیاز به قرآن ناطق داریم. آرامش ما با ظهور ولی‌عصر غایبمان رقم خواهد خورد. ما سفیرانی هستیم که باید با گفت‌وگو و استدلال پیام صلح و دوستی غدیر را جهانی کنیم.

اهدای لوح تقدیر به نمایندگان دانش آموختگان، قرائت سوگندنامه دانش آموختگی ، برش کیک توسط نمایندگان دانش آموختگان و اجرای موسیقی مقامی از دیگر برنامه های آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌الملل دختر دانشگاه‌های ایران بود.

در این مراسم تعدادی از دانشجویان بصورت نمادین لوح و تندیس دانش آموختگی خود را از رئیس سازمان امور دانشجویان و مسئولان حاضر دریافت کردند و در هنگام دریافت لوح با قرار گرفتن پشت تریبون ابراز احساسات کردند و کشور ایران را بخاطر مهمان‌نوازی و رفتار فرهنگی، انسانی، خانه دوم خود عنوان کردند همچنین از اینکه ایران از لحاظ معنوی حامی انان بوده و آنها را در هیچ زمانی تنها نگذاشتند، تشکر و قدردانی کردند.

خبرنگار: فاطمه مقیمی

>>> مشاهده ی گزارش تصویری ...

melall140151

ادای احترام دانش آموختگان بین الملل دختر دانشگاه های سراسر کشور به شهدای پردیس دانشگاه فردوسی مشهد

چهارشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۱

به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه، دکتر داداش پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان، دکتر گنجی رئیس صندوق رفاه دانشجویان، دکتر غفاری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به همراه دانش آموختگان بین الملل دختر دانشگاه های سراسر کشور که به منظور شرکت در آیین نکوداشت دانش آموختگان بین المللی دانشگاه های ایران در دانشگاه فردوسی مشهد حضور دارند روز چهارشنبه ۲۲ تیر ماه ۱۴۰۱ با حضور در گلزار شهدای پردیس دانشگاه فردوسی مشهد به مقام شامخ شهدا ادای احترام کردند.

لازم به ذکر است آیین جشن دانش آموختگان بین المللی دختر دانشگاه های ایران روز پنجشنبه ۲۳ تیر ماه ۱۴۰۱ از ساعت ۹ صبح در تالار رودکی پردیس دانشگاه برگزار می شود.

>>> مشاهده ی گزارش تصویری ...

melal14013

:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/6


Share
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

نظرات مخاطبان


جست و جو در وبگاه


حتماً بخوانید

توضیح

بسیاری از مخاطبان ما، چه بسا فرصت کافی یا حوصله ی وافی برای مشاهده ی تمام صفحات تارنمای فرهیخت را نداشته باشند، اما تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن، مطلع شوند اوضاع رویکرد بین المللی رخدادها و نیز حال دیپلماسی های ۲۲ گانه ی شهر و استان چگونه است؟ یا اصلاً برای بار اول است که به این وبگاه سر می زنند و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن بدانند اساساً «حرف حساب ما چیست؟» و اگر حال و روز «رویکرد بین المللی شهر و استان» خوب نیست، برای گذر از «وضعیت موجود» به «وضعیت مطلوب»، «پیشنهاد و راهکار ما چیست؟» البته در وب سایت های خبری و تحلیلی، معمولاً از محتوای این بخش با عنوان «انتخاب سردبیر» یاد می کنند.

اهم دغدغه ها

توضیح

اهم دغدغه ها، نگرانی ها و دلواپسی های فرهیخت را در این بخش شاهد خواهیم بود. باتوجه به کثرت این دغدغه ها، اهم آنان را ما در این بخش به نمایش خواهیم گذاشت تا در یک نگاه، بتوانید به مهمترین و الویت دارترین تشویش ها و پریشانی های رویکرد بین المللی شهر و استان همچنین دیپلماسی های فعال داشته باشید. یادآوری می کنیم از این شش قسمت، فقط محتوای بخش اول یعنی «فقر آمار» به صورت پیش فرض در مقابل دیدگان شما قرار دارد و بدیهی است برای مشاهده ی بخش های دیگر، باید بر روی عنوان مربوطه کلیک فرمایید.

صرفاً آن چیزی که قابل اندازه گیری است، مدیریت می شود پس از ۴۵ سال وقتی هنوز نمی توانیم آمار موثقی از زائران ایرانی و غیر ایرانی یا دانشجویان، سرمایه گذاران، گردشگران سلامت و اتباع ارائه دهیم، پس برنامه ریزی ها برای مدیریت آنان به نتیجه مطلوب نمی رسد و این واقعاً مایه فضاحت هردیار زائرخیزی است. آرشیو

شهر کم رویداد، شهر نیست، مزارستان اموات است! به همان میزان که موجودات زنده به اکسیژن و غذا نیازمندند، حیات، نشاط و پویایی شهرها نیز به رخدادها و اونت ها وابسته هست. آیا باورتان می شود مشهد مصفای ما جزو کم رخدادترین کلان شهرهاست؟ چطور می توان این نقیصه را در دیاری که مدعی قطب اول گردشگری کشور است، توجیه کرد؟ آرشیو

مشهدی که تمام نانوایی هایش متولی واحد دارد، چرا بین الملل اش بی متولی است؟ ماهی قدر آب را نمی داند و برخی از مسئولان و رسانه های ما قدر زائر، منزلت زیارت و حتی وجود نازنین خود امام رضا(ع) را و همچنین غافل از جایگاه زائران غیر ایرانی! واقعاً عجیب و نوبر نیست این همه بی اعتنایی در شهری که حیات اقتصادیش وابسته به اقتصاد زیارت است؟ آرشیو

امام رضا(ع) برند مشهد است! مشهد قطب گردشگری نیست! گواهینامه بین المللی فرودگاه! جشنواره امام رضا(ع) المپیک فرهنگی کشور! بین المللی سازی دانشگاه! و... اینها افاضات برخی از مسئولان خدوم اما غافل ماست که درسایه غفلت نخبگان و اهل قلم در سپهر رسانه بازتاب می یابد. جز آگاهی بخشی، چه رسالت دیگری داریم؟ آرشیو

هتل نسازید، اشباع شد! زائرسراها بختک اند! مشهد تشک دومیدانی ندارد! روز خیام ثبت جهانی شد! معرفی مشهد و زنان نخبه به جهانیان! اینها اندکی از آدرس های غلطی است که برخی حضرات به رسانه های منفعل ما می دهند و آنها هم بدون راستی آزمایی، منتشر می کنند. آه که چقدر بی دفاع است رویکرد بین المللی شهر رضوی آرشیو

نمایشگاه بین المللی خودرو! بلیت هواپیما گران نشده! ۲۰ میلیون گردشگر آبشار اخلمد، وعده سرخرمن افتتاح دبیرخانه جشنواره رسانه خورشید و... بخش اندکی از خالی بندی های مفتضحی است که برخی خواص برای تضییع حقوق مجاوران افاضه کردند و تاکنون چه کلاه های گشادی که سرمان نرفته است! آه که چقدر زودباورند برخی فرادستان ما... آرشیو