-
۴ مهر ۱۴۰۲
-
بازدید: ۵۰
اشاره
به نام خدا، متأسفانه هیچ مستند دقیقی مبنی بر تاریخ رسمی آغاز به کار آقای «عبداله بندر الهزانی» به عنوان سرپرست سرکنسولگری عربستان در مشهد در وبگاه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران نیافتیم. جز همین صفحه که فقط به نام ایشان اشاره شده است. (تصویر زیر)
اما قدیمی ترین خبری که در رسانه ها منتشر شده، مربوط به تاریخ ۴ مهر ۱۴۰۲ و برپایی نخستین جشن روز ملی کشور پادشاهی عربستان سعودی در مشهد - البته پس از تعطیلی چند ساله ی این نهاد دیپلماتیک در ایران - است که خبرگزاری ایسنا آن را منتشر کرده است.
لذا تا کسب اطلاعات دقیق تر، مجبوریم همین تاریخ را به عنوان شروع به کار رسمی ایشان در تارنمای فرهیخت لحاظ کنیم.
گلایه ی فرهیخت
به فضل الهی و زودی، یادداشت گلایه آمیزی با شواهد و مستندات مکرر در خصوص این نابسامانی های بعضاً توهین آمیز بویژه اغلاط یا سهل انگاری ها در درج اسامی، عناوین و سمت ها و تصاویر دیپلمات های شاغل به فعالیت در این دیار ان شاءالله منتشر خواهیم کرد.
شایان ذکر است این تسامح و تساهل های بعضاً توهین آمیز نه فقط در خصوص کشور عربستان سعودی بلکه شوربختانه مرتبط با سایر کشورها از جمله جمهوری اسلامی عراق نیز به چشم می خورد.
در اینجا فقط به یک نکته و در مورد همین شخصیت سیاسی و شاغل به فعالیت در مشهد اشاره می کنیم که در یک بخش از وبگاه وزارت امور خارجه، نام و نام خانوادگی ایشان را «عبداله بندر الهزانی» درج نموده و در بخشی دیگر، «بندر عبداله الهزانی» خوانده است!
صرف نظر از نام خانوادگی یا همان فامیل، بالاخره نام کوچک ایشان کدام یک از این دو نام است؟ آیا عبدالله است یا بندر؟ هرچند به نظر می رسد عبدالله صحیح تر باشد.
به هر تقدیر، اندیشکده ی بین المللی فرهیخت مشهد به سهم خود، از این اشتباه پیش آمده پوزش طلبیده، اظهار امیدواری می نماید در اولین فرصت ممکن، به اشتباه به نحو شایسته اصلاح گردد.
امیدواریم با دقت نظر بیشتری که هم دفتر نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال و شرق کشور و هم رسانه های سراسری و بومی و محلی معمول خواهند داشت، در آینده شاهد تکرار این اشتباهات و اتفاقات ناخوشایند در سپهر رسانه ای شهر و استان منسوب به امام مهربانی ها، امام حکمت و عقلانیت و خرد، حضرت اباالحسن الرضا علیه آلاف التحیة و الثناء نباشیم. بمنه و کرمه...
با احترام
سردبیر سرویس آفریقا و عربی
اندیشکده بین المللی فرهیخت مشهد
تاریخ به روزنگاری این صفحه: ۳ مهر ۱۴۰۳