دیپلماسی❜ علمی/ سرکنسولهای کشورهای پاکستان، عراق و ترکیه در مشهد و توافق همکاری مشترک با مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی + تصاویر

  • بازدید: ۲۸۸
در راستای توسعه روابط و مناسبات علمی، پژوهشی، دانشگاهی و اقتصادی، سرکنسولهای کشورهای پاکستان، عراق و ترکیه در مشهد و توافق همکاری مشترک با مدیران ارشد مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دیدار و گفتگو کردند. در این بازدید و نشست چند ساعته که دوم دیماه 97 با حضور رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور برگزار شد،.... ... نتایج و توافقات خوبی حاصل گردید. رئیس نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور با بیان اینکه مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در حوزه همکاری های بین المللی پیشتاز است گفت: همکاری های بین المللی که از سوی وزارت امور خارجه مورد حمایت قرار می گیرد شامل همکاری های صنعتی، اقتصادی، کشاورزی و علمی است...«غلام عباس ارباب خالص» ادامه داد: مشهد در حوزه تبادل دانشجو با کشورهای همسایه خوب عمل کرده و امروز شاهد تحصیل دانشجویان زیادی از کشور عراق و ترکیه در دانشگاه های این شهر هستیم.در ادامه «دکتر قدیر رجب زاده»، رئیس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ضمن معرفی پتانسیل های موجود در این مرکز علمی - پژوهشی بیان کرد: در زمینه غذای حلال اقدامات خوبی در ایران انجام شده و این مؤسسه نماینده وزارت علوم در حوزه استانداردسازی غذای حلال در کشور می باشد.وی با بیان اینکه ورود محصولات تراریخته به ایران تحت کنترل می باشد افزود: با توجه به امکانات و تجهیزات گرد آمده، این مؤسسه به عنوان آزمایشگاه همکار سازمان غذا و دارو در زمینه تشخیص محصولات تراریخته فعالیت می کند.رجب زاده به اخذ مجوز پذیرش دانشجوی بین المللی در مقطع تحصیلات تکمیلی در این موسسه اشاره و برای جذب دانشجویان متقاضی تحصیل در این مؤسسه از کشورهای همجوار را در حوزه تخصصی صنایع غذایی اعلام آمادگی کرد.در پایان مقرر شد همکاری های کشورهای پاکستان، عراق و ترکیه با مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی در زمینه صنعت غذا، حوزه آزمایشگاهی، تبادل استاد و دانشجو و سایر موارد با هماهنگی نمایندگی وزارت امور خارجه در شمال شرق کشور پیگیری و در قالب تفاهم نامه های مشترک اجرا شود.در این نشست و طی بازدید سرکنسول های کشورهای مدعو از بخش های پژوهشی، فنی و آزمایشگاهی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر سید مهدی زیارت نیا معاون پژوهشی و استادیار گروه زیست فناوری، توضیحات لازم را به میهمانان ارائه کرد.گفتنی است موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 1360 با نام سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی خراسان فعال شد و در پی تبدیل مراکز استانی این سازمان به پارکهای علم و فناوری فعالیت خود را با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری ادامه داد. این موسسه که چتر فعالیت آن کشوری است با 30 عضو هیات علمی و 34 دانشجوی مقطع دکترا در حوزه پژوهشهای مرتبط با حوزه علوم و صنایع غذایی در مشهد مستقر است. روابط عمومی مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی>>> مشاهده گزارش تصویری

:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/3948


Share
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.


تارنمای فرهیخت

آمارها و بازدیدها