جناب آقای استاندار
معاون تازه نفس زیارت:

آب دست‌تان دارید زمین بگذارید

فقدان آمار زائران رضوی

اعم از داخلی و غیرایرانی مایه فضاحت دیاری است که خود را

قطب اول گردشگری کشور

می نامد! آمار، نقطه صفر برنامه ریزی و سیاستگزاری است.
بدون اتکا به آمار موثق و به روز، چطور می توانید «زائر و زیارت» را در ارض اقدس توس ساماندهی کنید؟
اقتصاد این شهر به «اکسیر زیارت» زنده است!

بیشتر بخوانید

دیپلماسی❜ دینی/ پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به مناسبت درگذشت دکتر جلال الدین رحمت رئیس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی

  • بازدید: ۵۲۸
دینی/ پیام تسلیت تولیت آستان قدس رضوی به مناسبت درگذشت دکتر جلال الدین رحمت رئیس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی

تولیت آستان قدس رضوی با صدور پیامی درگذشت دکتر جلال الدین رحمت رئیس جمعیت اهل بیت اندونزی را تسلیت گفت. متن پیام تسلیت حجت الاسلام والمسلمین احمد مروی به شرح زیر است: بسم الله الرحمن الرحیم. انا لله وانا الیه راجعون، ضایعه درگذشت اندیشمند فرزانه پروفسور جلال الدین رحمت‌، رئیس جمعیت اهل بیت اندونزی، نماینده سابق پارلمان و موسس مجتمع آموزشی شهید مطهری(ره) اندونزی را به علمای اعلام، مردم مسلمان و ارادتمندان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) تسلیت عرض می‌کنم. مرحوم جلال الدین رحمت از پیشتازان مکتب اهل بیت پیامبر (ص) در جنوب شرق آسیا بود و با اخلاص تمام قلم شیوا و بیان سحرآمیزش در ترویج و نشر فرهنگ و معارف اصیل اسلام و افکار و اندیشه‌های امام خمینی (رضوان‌الله علیه) و دیدگاه‌های متعالی مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) در کشورهای مختلف جهان نقشی بی‌بدیل داشت.

در جوار مضجع نورانی حضرت ثامن الحجج علی‌بن موسی‌الرضا (علیه آلاف التحیّة والثناء)، رضوان الهی و همجواری با اولیاءالله را برای آن فقید سعید و صبر جمیل و اجر جزیل برای بازماندگان محترم به ویژه فرزند فاضل ایشان آقای دکتر مفتاح رحمت از خداوند منان خواهانم.

استاد «جلال الدین رحمت» رئیس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی درگذشت

خبر دیگر در همین زمینه حاکی است:

استاد «جلال الدین رحمت» رئیس انجمن اهل بیت(ع) اندونزی درگذشت، پروفسور «جلال الدین رحمت» موسس سازمان اهل بیت (ع) اندونزی و از پایه‌گذاران حرکت استبصار در اندونزی و جمعیت اهل بیتی بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، «جلال‌الدین رحمت» رئیس جمعیت اهل بیت اندونزی (ایجابی - IJABI) و نماینده سابق پارلمان این کشور دعوت حق را لبیک گفت.
وی که به شیعیان کشورش همچون پدری دلسوز و دانشمند خدمت می‌کرد، ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ (۱۵ فوریه ۲۰۲۱) در سن ۷۲ سالگی و بر اثر ابتلاء به بیماری کرونا چشم از جهان فرو بست.
مرحوم جلال‌الدین رحمت از پایه گذاران حرکت استبصار در اندونزی و جمعیت اهل بیتی که وی ریاست آن را برعهده داشت در اکثر استان‌های اندونزی شعبه دارد و فعال است. عضویت در "مجلس ملی اندونزی" و "شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی" از دیگر فعالیت‌ها و خدمات آن فقید سعید بود.
حجت الله ابراهیمیان رایزن سابق فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در پیامی ضمن برشمردن ویژگی‌های جلال‌الدین رحمت درگذشت وی را تسلیت گفت. در این پیام آمده است:
پرفسور دکتر " جلال‌الدین رحمت " شخصیت بی بدیلی بود که تشرف میلیون‌ها تن از مرد و زن اندونزیایی به مکتب حقه تشیع، پس از انقلاب، مرهون زحمات مستمر و خالصانه آن مرد الهی است.
در این خصوص بیان چند نکته مفید به نظر می‌رسد؛ گرچه در این لحظه که خبر از دست دادن این رفیق شفیق، را دریافت نموده‌ام حقیقتاً، قدرت نگارش ندارم؛ اما مایلم اشک چشم را با این کلمات آمیخته نمایم تا مرهمی باشد بر مصیبت از دست دادن این مرد بزرگ.
۱ : مرحوم دکتر جلال، زمانی که در خارج از کشور برای تحصیل، زندگی می‌کرد با مطالعه و جستجو، مسیر اهل بیت علیهم السلام و مکتب امام را انتخاب کرد و خود بارها می‌گفت در کنار مطالعه کتب دانشمندان شیعه، شیفته مرحوم امام خمینی" ره" شدم؛ لذا این مسیر را انتخاب کردم.
۲ : اگر در اندونزی قبل از انقلاب به تعداد انگشتان، شیعه اثناعشری داشتیم و امروزه میلیون‌ها فرد مفتخرند به پیروی از مکتب اهل بیت علیهم السلام، این نیست مگر به خاطر تلاش این مرد بزرگ؛ شیعیان امروز اندونزی وامدار این شخصیت الهی اند.
۳ : عکس بزرگ حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری (حفظه الله) در منزل دکتر جلال در جاکارتا، برای هر ایرانی و خارجی که به خدمت شأن می‌رسید، قابل تحسین بود؛ چرا که ورد زبان دکتر جلال این بود: " سیدنا القائد در قلب من است".
چهار: دکتر جلال با نگاه تشکیلاتی‌اش، سازمان اهل بیت اندونزی را تأسیس نمود و با تأسیس نمایندگی در استان‌های اندونزی سهم بسزایی در ترویج مکتب اهل بیت "علیهم السلام "داشت.
۵. دکتر جلال با تأسیس مجتمع آموزشی " شهید مطهری " که به عنوان یکی از مدارس بسیار مهم آموزشی در اندونزی مطرح است، قصد ترویج مکتب امامین انقلاب در قالب رسمی آموزشی را داشت که بحمدالله این مهم توسط فرزند لایق و قابلش، جناب آقای دکتر مفتاح رحمت در حال انجام است.
۶. دکتر جلال شخصیتی است که وقتی انحرافی را از یکی از نزدیکان خود می‌بیند که با خط مشی ترسیم شده از سوی نظام عزیز ما سازگاری ندارد و تذکری به او داده می‌شود، با جان و دل می‌پذیرد و ابراز می‌دارد به خاطر سیدنا القائد، (آیت الله خامنه‌ای)، حاضرم هر کاری را انجام دهم.
هرگز این خاطره بسیار زیبا از یادم محو نخواهد شد که در جلسه دونفره حقیر در منزل ایشان (از ۱۰ شب تا ۲ بامداد) و آگاهی بخشی نسبت به مواظبت بر رسوخ تشیع انگلیسی در اندونزی، بلافاصله "سمعا و طاعتا" گفت و کاری کرد کارستان؛ کار بزرگ او را بعید بود دیگران انجام دهند؛ اما با بصیرتش، تبعیت از امام المسلمین را، به نحو شایسته به انجام رساند.
۷. دکتر جلال حقیقتاً زبان گویای اسلام در اندونزی بود. سحر کلام او نبی گونه بود. آن چنان در سخنرانی‌هایش به زبان اندونزیایی، در جان و قلب مردم جای می‌گرفت که نمونه نداشت. جامع اضداد بود در سخن. در یک آن، هنگام سخنرانی اش، خنده‌های مردم از حالت عادی هم، می‌گذشت و در همان لحظه، آنگاه که از کرامت مولای ما امیرالمومنین علی ابن ابیطالب (علیه السلام) سخن می‌گفت یا از مصائب سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، می‌گفت، همه، با تمام وجود اشک می‌ریختند.
به دوستان در همان زمان در وصف جلال این جمله عربی را می‌گفتم: " و له سحر فی الکلام"
۸. دکتر جلال بین علم و عمل حاکمیتی جمع کرد؛ آنگاه که می‌توانست فقط به عنوان یک استاد دانشگاه و یک مبلغ، انجام وظیفه نماید، اما مسیر دیگری را نیز انتخاب کرد و پا را فراتر گذاشت و در صحنه حاکمیت در اندونزی در پارلمان، نقش کلیدی ایفا نمود. برخی از طرح‌ها و لوایح که با قدرت زر و زور تندروها و سلفی‌ها، در صورت تصویب در پارلمان علیه شیعیان تمام می‌شد، این " جلال " بود که مانع تصویب می‌شد و همان کلام سحرگونه اش در پارلمان، مسیر را به سمت اسلام ناب و نه افراطی، هدایت می‌کرد.
بدون شک، امروز روز جشن تکفیری‌ها در منطقه جنوب شرق آسیاست؛ اما از روح بلند امام هادی علیه السلام، استمداد می‌کنیم این عزیز ما را با مولایش امیرالمومنین علی ابن ابیطالب "علیه السلام " محشور فرماید و به فرزند نازنین، فاضل و با بصیرتش جناب آقای دکتر مفتاح، توفیق عنایت کند که راه پدر را ادامه دهند.
از راه دور، دست و بازوی عزیز دلم، مفتاح سعادت جوانان اندونزیایی را می‌بوسم و از اعماق قلبم به این برادر انقلابی، تسلیت میگویم.


:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/7747


Share
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

نظرات مخاطبان


جست و جو در وبگاه


حتماً بخوانید

توضیح

بسیاری از مخاطبان ما، چه بسا فرصت کافی یا حوصله ی وافی برای مشاهده ی تمام صفحات تارنمای فرهیخت را نداشته باشند، اما تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن، مطلع شوند اوضاع رویکرد بین المللی رخدادها و نیز حال دیپلماسی های ۲۲ گانه ی شهر و استان چگونه است؟ یا اصلاً برای بار اول است که به این وبگاه سر می زنند و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن بدانند اساساً «حرف حساب ما چیست؟» و اگر حال و روز «رویکرد بین المللی شهر و استان» خوب نیست، برای گذر از «وضعیت موجود» به «وضعیت مطلوب»، «پیشنهاد و راهکار ما چیست؟» البته در وب سایت های خبری و تحلیلی، معمولاً از محتوای این بخش با عنوان «انتخاب سردبیر» یاد می کنند.

اهم دغدغه ها

توضیح

اهم دغدغه ها، نگرانی ها و دلواپسی های فرهیخت را در این بخش شاهد خواهیم بود. باتوجه به کثرت این دغدغه ها، اهم آنان را ما در این بخش به نمایش خواهیم گذاشت تا در یک نگاه، بتوانید به مهمترین و الویت دارترین تشویش ها و پریشانی های رویکرد بین المللی شهر و استان همچنین دیپلماسی های فعال داشته باشید. یادآوری می کنیم از این شش قسمت، فقط محتوای بخش اول یعنی «فقر آمار» به صورت پیش فرض در مقابل دیدگان شما قرار دارد و بدیهی است برای مشاهده ی بخش های دیگر، باید بر روی عنوان مربوطه کلیک فرمایید.

صرفاً آن چیزی که قابل اندازه گیری است، مدیریت می شود پس از ۴۵ سال وقتی هنوز نمی توانیم آمار موثقی از زائران ایرانی و غیر ایرانی یا دانشجویان، سرمایه گذاران، گردشگران سلامت و اتباع ارائه دهیم، پس برنامه ریزی ها برای مدیریت آنان به نتیجه مطلوب نمی رسد و این واقعاً مایه فضاحت هردیار زائرخیزی است. آرشیو

شهر کم رویداد، شهر نیست، مزارستان اموات است! به همان میزان که موجودات زنده به اکسیژن و غذا نیازمندند، حیات، نشاط و پویایی شهرها نیز به رخدادها و اونت ها وابسته هست. آیا باورتان می شود مشهد مصفای ما جزو کم رخدادترین کلان شهرهاست؟ چطور می توان این نقیصه را در دیاری که مدعی قطب اول گردشگری کشور است، توجیه کرد؟ آرشیو

مشهدی که تمام نانوایی هایش متولی واحد دارد، چرا بین الملل اش بی متولی است؟ ماهی قدر آب را نمی داند و برخی از مسئولان و رسانه های ما قدر زائر، منزلت زیارت و حتی وجود نازنین خود امام رضا(ع) را و همچنین غافل از جایگاه زائران غیر ایرانی! واقعاً عجیب و نوبر نیست این همه بی اعتنایی در شهری که حیات اقتصادیش وابسته به اقتصاد زیارت است؟ آرشیو

امام رضا(ع) برند مشهد است! مشهد قطب گردشگری نیست! گواهینامه بین المللی فرودگاه! جشنواره امام رضا(ع) المپیک فرهنگی کشور! بین المللی سازی دانشگاه! و... اینها افاضات برخی از مسئولان خدوم اما غافل ماست که درسایه غفلت نخبگان و اهل قلم در سپهر رسانه بازتاب می یابد. جز آگاهی بخشی، چه رسالت دیگری داریم؟ آرشیو

هتل نسازید، اشباع شد! زائرسراها بختک اند! مشهد تشک دومیدانی ندارد! روز خیام ثبت جهانی شد! معرفی مشهد و زنان نخبه به جهانیان! اینها اندکی از آدرس های غلطی است که برخی حضرات به رسانه های منفعل ما می دهند و آنها هم بدون راستی آزمایی، منتشر می کنند. آه که چقدر بی دفاع است رویکرد بین المللی شهر رضوی آرشیو

نمایشگاه بین المللی خودرو! بلیت هواپیما گران نشده! ۲۰ میلیون گردشگر آبشار اخلمد، وعده سرخرمن افتتاح دبیرخانه جشنواره رسانه خورشید و... بخش اندکی از خالی بندی های مفتضحی است که برخی خواص برای تضییع حقوق مجاوران افاضه کردند و تاکنون چه کلاه های گشادی که سرمان نرفته است! آه که چقدر زودباورند برخی فرادستان ما... آرشیو