-
۱۴ خرداد ۱۴۰۴
-
بازدید: ۵۲۳
نگارخانه مناسبتی/ فرارسیدن نهم ذوالحجه ، روز «عرفه» عید خودشناسی و معید خداشناسی بر همه ی عارفان الهی و عاشقان حسینی و راهیان خط سرخ علوی گرامی باد. همچنین سالروز شهادت جانسوز سفیر شجاع سیدالشهداء، حضرت «مسلم بن عقیل» و صحابی بزرگوارش «هانی ابن عروه» تسلیت و تعزیت باد. جرعه ای از ساغر نبوی: خداوند در هیچ روزی به اندازه ی «روز عرفه» بندگان را از آتش دوزخ نمی رهاند. برای مشاهده ی پوسترها در طرح ها و ابعاد مختلف بر روی لینک های زیر کلیک فرمایید.
>>> مشاهده پوستر در ابعاد بزرگتر و کیفیت بهتر - طرح اول ...
>>> مشاهده پوستر در ابعاد بزرگتر و کیفیت بهتر - طرح دوم ...
روز عَرَفَه، ۹ ذیالحجه، از روزهای پرفضیلت سال که روایات بسیاری آن را به عنوان روزی ویژه برای بخشایش گناهان و استجابت دعا معرفی کردهاند.
روز عرفه، یک روز پیش از عید قربان است. در منابع روایی اعمالی برای آن برشمردهاند که بافضیلتترین آنها دعا و استغفار است. زیارت امام حسین(ع) و خواندن دعای عرفه نیز در این روز بسیار سفارش شده است. بنابر فقه شیعه، حجگزاران باید از ظهر تا غروب شرعی این روز را در عرفات وقوف کنند.
معرفت و عرفان ادراک یک چیز همراه با تفکر و تدبر در آثار آن است و «عَرَفَة» نام مکان مخصوص است و به این جهت که آدم و حوا پس از هبوط در این سرزمین مجدداً یکدیگر را یافته و شناختند به این نام نامیده شده است. نام عرفه، از سرزمین عرفات (جایی در مکه که باید در این تاریخ در آن وقوف کرد) گرفته شده و گفتهاند عرفات را از آن رو عرفات خواندهاند که زمینی مشخص و شناختهشده در میان کوهها است.
روز عرفه روز آغاز مناسک حج است. حج گزاران در این روز در صحرای عرفات گرد هم میآیند و ضمن دعا و استغفار، از توفیق در ادای فریضه حج شکرگزاری میکنند.براساس برخی روایات «وتر» که خداوند در آیه ۳ سوره فجر به آن سوگند یاد کرده (وَالشَّفْعِ وَالْوَتْرِ)همان روز عرفه است.
... ادامه
