دیپلماسی❜ سلامت/ آغاز به کار نخستین مرکز طب تسکینی (هاسپیس) کشور در مشهد به همت پروفسور خطیب

  • بازدید: ۱۵۳۶
سلامت/ آغاز به کار نخستین مرکز طب تسکینی (هاسپیس) کشور در مشهد به همت پروفسور خطیب
بنیاد خیریه خطیب

نخستین مرکز طب تسکینی کشور در مشهد کار خود را آغاز کرد

مشهد-ایرنا- نخستین مرکز طب تسکینی (هاسپیس) کشور در مشهد ویژه بیماران صعب‌العلاج که توسط پروفسور سید رضا خطیب، جراح مغز و اعصاب ایرانی مقیم آمریکا احداث شده است، به تازگی کار خود را آغاز کرده و بیمار پذیرش می‌کند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مدیر عامل بنیاد خیریه دکتر سید رضا خطیب روز چهارشنبه با بیان مطلب فوق در جمع خبرنگاران گفت: مرکز طب تسکینی هاسپیس (Hospice) به همت بنیاد خیریه دکتر خطیب برای اولین بار در کشور و در شهر مشهد احداث شده است و اکنون شاهد ارائه خدمت به بیماران صعب العلاج در این مرکز هستیم.

سید احمد خطیب افزود: این مرکز در بنایی به وسعت پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع و با نوع معماری ایرانی ساخته شده است، تا مراجعه‌کنندگان به این مرکز در کمال آرامش خدمات بهداشتی و درمانی خود را دریافت کنند.

وی با اشاره به اینکه شبیه این مرکز در ۱۸۰ کشور جهان در حال ارایه خدمت به بیماران صعب‌العلاج است، گفت: سعی شده است تا آخرین امکانات، تجهیزات و دستاوردهای درمانی در این مرکز  بدون دریافت خدمت از دولت و یا سایر نهادهای خیریه با همت دکتر سید رضا خطیب و با هزینه‌ای افزون بر چهار میلیون دلار فراهم شود.

مدیر عامل این بنیاد افزود: این در حالی است که با توجه به تحریم‌های ظالمانه دولت آمریکا، برای انتقال منابع مالی و تجهیزاتی مراحل سخت قضایی در دولت آمریکا شکل گرفت و خوشبختانه به نتیجه رسید.

خطیب افزود: خدمات ارایه شده به بیماران در این مرکز با توصیه پزشکانی صورت می‌گیرد که شرایط بیمار را گذر از دوران حاد و عدم امکان سایر درمان‌ها تشخیص دهند، زیرا این افراد و خانواده آنها تا این مرحله شرایط مالی و روحی سختی را طی کرده‌اند و ما سعی داریم تا ضمن ارایه خدمت نگذاریم هزینه دیگری به افراد و خانواده آنها تحمیل شود و ارائه خدمات مشاوره برای بیماران و خانواده آنها انجام می‌شود.

وی تاکید کرد: خانواده های نیازمند نیز با بر طبق توصیه واحد مددکاری خدمات مورد نیاز را به صورت رایگان دریافت می‌کنند.

خطیب افزود: همچنین در این چهارچوب افرادی که تمایل داشته باشند، می‌توانند در منزل خود و به صورت ۲۴ ساعته خدمات درمانی و پزشکی را دریافت کنند.

او گفت: در قسمت دیگر این مجموعه بهداشتی درمانگاههایی با حضور متخصصان داخلی، گوش حلق و بینی، اورولوژی، عفونی،دندانپزشکی و خدمات پرستاری برای ارایه خدمت به شهروندان مشهدی آماده پذیرش است.

نخستین مرکز طب تسکینی یا هاسپیس(Hospice) در کشور توسط پروفسور سیدرضا خطیب جراح مغز و اعصاب ایرانی مقیم آمریکا و همسرش جورجیا خطیب مهر سال ۱۳۹۶ در مشهد افتتاح شد و اکنون پس از چند سال با  تجهیز و تکمیل وسایل پزشکی مورد نیاز این مرکز و رفع مشکلات مالی، بیمار پذیرش می کند.

بنیاد و کلینیک خیریه خطیب به مدت ۱۳ سال است که در شهر مقدس مشهد در حال خدمتگزاری به زائران و مجاوران نیازمند حضرت رضا(ع) می باشد و تاسیس نخستین هاسپیس ایران در مشهد با حمایت دولت جمهوری اسلامی صورت گرفته است.

خدمات کنونی در مراکز هاسپیس در سطح جهان شامل تهیه وسایل استراحت کامل بیمار در خانه، تهیه افزارهای پزشکی مورد نیاز بیمار در خانه، تهیه همه داروهای مورد نیاز، کلیه خدمات پرستاری و پزشکی و خدمات مشاوره ای برای وابستگان پیش و پس از مرگ بیمار است. در این چارچوب پرستاران در ساعتهای مقرر یا در زمانهای ضروری به سرعت برای یاری بیمار به خانه وی می‌روند و تا زمانی که لازم باشد در کنار او می‌مانند. همچنین تا یک سال پس از فوت بیمار، افراد خانواده وی می‌توانند از مشاوره رایگان بهره مند شوند.

بطور معمول بیمارانی که تمام مراحل درمانی خود را طی کرده و علم پزشکی دیگر پاسخی برای آنان ندارد به مرکز طب تسکینی منتقل می‌شوند تا روزهای پایانی عمرشان با مراقبتهای کامل پزشکی سپری شود. 

مراکز هاسپس هم اینک در  ۱۸۰ کشور جهان دایر هستند که نخستین و تنها مورد آن در ایران، در شهر مشهد دایر شده است.

:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/8442


Share
  • با سلام و خسته نباشید خدمت بزرگوار آقای دکتر سید رضا خطیب
    انتقاد دارم چرا آدرس نگذاشتید، افرادی که از شهرهای اطراف به مشهد می‌آیند جایی رو بلد نیستن کمی مشکل ساز هست! و اینکه آیا آقای دکتر خودشون در مطب مغز و اعصاب نشستن!؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره به پیج بنده پیام بده,@eli.e48
    پیج اینستا هست، ممنونم از شما🙏
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

نظرات مخاطبان


جست و جو در وبگاه


حتماً بخوانید

توضیح

بسیاری از مخاطبان ما، چه بسا فرصت کافی یا حوصله ی وافی برای مشاهده ی تمام صفحات تارنمای فرهیخت را نداشته باشند، اما تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن، مطلع شوند اوضاع رویکرد بین المللی رخدادها و نیز حال دیپلماسی های ۲۲ گانه ی شهر و استان چگونه است؟ یا اصلاً برای بار اول است که به این وبگاه سر می زنند و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن بدانند اساساً «حرف حساب ما چیست؟» و اگر حال و روز «رویکرد بین المللی شهر و استان» خوب نیست، برای گذر از «وضعیت موجود» به «وضعیت مطلوب»، «پیشنهاد و راهکار ما چیست؟» البته در وب سایت های خبری و تحلیلی، معمولاً از محتوای این بخش با عنوان «انتخاب سردبیر» یاد می کنند.

اهم دغدغه ها

توضیح

اهم دغدغه ها، نگرانی ها و دلواپسی های فرهیخت را در این بخش شاهد خواهیم بود. باتوجه به کثرت این دغدغه ها، اهم آنان را ما در این بخش به نمایش خواهیم گذاشت تا در یک نگاه، بتوانید به مهمترین و الویت دارترین تشویش ها و پریشانی های رویکرد بین المللی شهر و استان همچنین دیپلماسی های فعال داشته باشید. یادآوری می کنیم از این شش قسمت، فقط محتوای بخش اول یعنی «فقر آمار» به صورت پیش فرض در مقابل دیدگان شما قرار دارد و بدیهی است برای مشاهده ی بخش های دیگر، باید بر روی عنوان مربوطه کلیک فرمایید.

صرفاً آن چیزی که قابل اندازه گیری است، مدیریت می شود پس از ۴۵ سال وقتی هنوز نمی توانیم آمار موثقی از زائران ایرانی و غیر ایرانی یا دانشجویان، سرمایه گذاران، گردشگران سلامت و اتباع ارائه دهیم، پس برنامه ریزی ها برای مدیریت آنان به نتیجه مطلوب نمی رسد و این واقعاً مایه فضاحت هردیار زائرخیزی است. آرشیو

شهر کم رویداد، شهر نیست، مزارستان اموات است! به همان میزان که موجودات زنده به اکسیژن و غذا نیازمندند، حیات، نشاط و پویایی شهرها نیز به رخدادها و اونت ها وابسته هست. آیا باورتان می شود مشهد مصفای ما جزو کم رخدادترین کلان شهرهاست؟ چطور می توان این نقیصه را در دیاری که مدعی قطب اول گردشگری کشور است، توجیه کرد؟ آرشیو

مشهدی که تمام نانوایی هایش متولی واحد دارد، چرا بین الملل اش بی متولی است؟ ماهی قدر آب را نمی داند و برخی از مسئولان و رسانه های ما قدر زائر، منزلت زیارت و حتی وجود نازنین خود امام رضا(ع) را و همچنین غافل از جایگاه زائران غیر ایرانی! واقعاً عجیب و نوبر نیست این همه بی اعتنایی در شهری که حیات اقتصادیش وابسته به اقتصاد زیارت است؟ آرشیو

امام رضا(ع) برند مشهد است! مشهد قطب گردشگری نیست! گواهینامه بین المللی فرودگاه! جشنواره امام رضا(ع) المپیک فرهنگی کشور! بین المللی سازی دانشگاه! و... اینها افاضات برخی از مسئولان خدوم اما غافل ماست که درسایه غفلت نخبگان و اهل قلم در سپهر رسانه بازتاب می یابد. جز آگاهی بخشی، چه رسالت دیگری داریم؟ آرشیو

هتل نسازید، اشباع شد! زائرسراها بختک اند! مشهد تشک دومیدانی ندارد! روز خیام ثبت جهانی شد! معرفی مشهد و زنان نخبه به جهانیان! اینها اندکی از آدرس های غلطی است که برخی حضرات به رسانه های منفعل ما می دهند و آنها هم بدون راستی آزمایی، منتشر می کنند. آه که چقدر بی دفاع است رویکرد بین المللی شهر رضوی آرشیو

نمایشگاه بین المللی خودرو! بلیت هواپیما گران نشده! ۲۰ میلیون گردشگر آبشار اخلمد، وعده سرخرمن افتتاح دبیرخانه جشنواره رسانه خورشید و... بخش اندکی از خالی بندی های مفتضحی است که برخی خواص برای تضییع حقوق مجاوران افاضه کردند و تاکنون چه کلاه های گشادی که سرمان نرفته است! آه که چقدر زودباورند برخی فرادستان ما... آرشیو