-
۲۵ مهر ۱۴۰۲
-
بازدید: ۱۳۵
اشاره:
دومین کنفرانس بین المللی تربیت بدنی، تغذیه و طب ورزشی در تاریخ ۲۷ آبان ۱۴۰۲ به همت شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام و دانشگاه پیام نور در شهر مشهد برگزار خواهد شد.
اندیشکده ی بین المللی فرهیخت به سهم خود از تمامی دست اندرکاران این همایش ارزنده که تصمیم گرفتند از دومین دوره به بعد، این همایش را با «رویکرد بین المللی» برپا کنند و بر شتاب توسعه ی دیپلماسی های ورزشی و دانشگاهی خطه ی منسوب به عالم آل محمد(ص)، حضرت اباالحسن الرضا علیه السلام بیفزایند، کمال تشکر و قدردانی را دارد و مساعی آنان را ارج می نهد.
محورهای اصلی کنفرانس
ورزش و تربیت بدنی
طب ورزشی
مدیریت ورزشی
فیزیولوژی ورزشی
پزشکی ورزشی
بیومکانیک و فناوری ورزشی
آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
تغذیه ورزشکاران
مکملهای غذایی و رژیمی
ساختار سازمانی همایش
آقای دکتر کریم نجفی برزگر (رئیس کنفرانس)
آقای دکتر حسین چناری (رئیس شورای سیاستگذاری)
آقای دکتر علی کریمی مرید (عضو شورای سیاست گذاری - راهبردی)
خانم سیده فاطمه بدیعی (دبیر علمی)
خانم انسیه امینیان (دبیر علمی)
آقای دکتر سیدعلی وزیری (دبیر اجرایی)
آقای مهندس محسن جمشیدی زرمهری (مسئول دبیرخانه کنفرانس)
اطلاعات مهم کنفرانس
تاریخ برگزاری: ۲۷ آبان ۱۴۰۲
تاریخ میلادی: 2023-11-18
مهلت ارسال اصل مقاله: ۱۴۰۲/۸/۱
مهلت ثبت نام: ۱۴۰۲/۸/۲۰
برگزار کننده:
شبکه دانشگاه های مجازی جهان اسلام
دانشگاه پیام نور خراسان رضوی
شهر همایش: شهر مشهد
استان همایش: استان خراسان رضوی
پوستر کنفرانس
خبر تکمیلی:
دومین کنگره بینالمللی تغذیه در مشهد با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو آغاز بهکار کرد
دومین کنگره بینالمللی تغذیه با ۲۷ سخنران کلیدی از ایران و سایر کشورهای دنیا و در ۲۵ پنل تخصصی امروز دوازدهم مهر ۱۴۰۲ به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت مشهد با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو - ایران گشایش یافت.
علیاکبر متکان، دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو- ایران در آیین افتتاحیه دومین کنگره بینالمللی تغذیه که با موضوع “از آزمایشات پایه تا مطالعات بالین” در مشهد برگزار شده است با عنایت به حدیثی از امام رضا (ع) که فرمودند: «سلامتی و پایداری بدن و همچنین بیماری آن به غذا و نوشیدنی است»، تاکید کرد: قریب به ۲۵۰ آیه قرآنی و دهها روایت از معصومین علیهمالسلام بر اهمیت غذا و تغذیه دلالت دارند. همچنین نامگذاری پنجمین سوره قرآن به نام مائده به معنای سفره غذایی، قرار گرفتن رزاق و مطعم بودن بهعنوان صفات خداوند، سوگند خداوند به غذا «والتین والزیتون»، درخواست مائده آسمانی توسط حضرت عیسی و درخواست غذا توسط حضرت موسی(ع) هرکدام مهر تأییدی بر اهمیت غذا و تغذیه در دین اسلام است. از اینرو کمیسیون ملی یونسکو- ایران نیز ضمن توجه به این موارد و با در نظر گرفتن اهداف سازمان یونسکو این مهم را از طریق مراکز خود بهجد دنبال میکند.
وی در ادامه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران میزبان ۸ مرکز منطقهای و بینالمللی یونسکو است که هفت مرکز آن در حوزه علوم طبیعی و یک مرکز آن در حوزه فرهنگ است و فعالیت آنها در سه محور طبقهبندی میشوند:
۱_ آموزش، ظرفیتسازی و اطلاعرسانی
۲_ تعاملات منطقهای و بینالمللی و مشارکت در برنامههای مختلف
۳_ فعالیتهای پژوهشی و تحقیقاتی
بین تغذیه سالم و عدم ابتلا به بیماری رابطه مستقیم وجود دارد
مجید غیور مبرهن، دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی تغذیه نیز ضمن خوشآمدگویی به مهمانان گفت: این کنگره بینالمللی با موضوعات مختلف حوزه تغذیه از پایه تا بالین و با حضور پزشکان متخصص رشتههای مختلف از نقاط مختلف ایران و همچنین متخصصان، دانشمندان و نخبگان بیش از ۳۰ کشور دنیا از جمله آمریکا، آلمان، ونزوئلا، شیلی، پاکستان، ترکیه، ایتالیا، نیجریه، ژاپن، اندونزی، مالزی، عراق و افغانستان به همت مسوولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و همکاری مراکز و سازمانهای جهانی همچون سازمان بهداشت جهانی، کمیسیون ملی یونسکو، یونیسف و دانشگاههای داخل و خارج کشور همزمان با ایام میلاد فرخنده پیامبر اکرم(ص) و حضرت امام جعفرصادق(ع) در مشهد گشایش یافته است.
وی ادامه داد: این رویداد بینالمللی از ۱۲ تا ۱۴ مهر امسال به مدت سه روز در مجتمع شهدای سلامت مشهد برگزار میشود.
دبیر علمی دومین کنگره بینالمللی تغذیه تاکید کرد: معتقدیم که در بحث سلامت هرچه قدر که به موضوع تغذیه سالم توجه شود به همان نسبت از ابتلای به بیماریهای مختلف جلوگیری میشود و ما در تلاش هستیم تا با برگزاری این کنگره بینالمللی، آگاهی مردم در حوزه سلامت و در موضوع تغذیه سالم را افزایش دهیم.
ظرفیت لازم برای همکاری با محققان و متخصصان حوزه تغذیه وجود دارد
در این کنگره سرپرست معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با اشاره به ظرفیت بالای دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه پژوهش و در موضوعات مختلف دیگر از جمله تغذیه گفت: این دانشگاه اساتید نخبه در تمامی رشتههای مرتبط با حوزه سلامت از جمله رشته تغذیه دارد.
دکتر محسن تفقدی افزود: ما نقش بیبدیل متخصصان تغذیه را در سلامت تمامی جوامع بهخوبی دیدهایم و معتقدیم که باید به موضوع بسیار مهم تغذیه سالم توجه شود.
وی اظهار کرد: آمادگی داریم تا با محققان و پژوهشگران حوزه تغذیه و فعالان شناسهدار این حوزه برای تبیین هرچه بهتر نقش کلیدی و اثربخش تغذیه سالم در حفظ سلامت جامعه همکاری کنیم.
لازم به ذکر است، سحر احمدیزاده، مدیر گروه علوم طبیعی کمیسیون ملی یونسکو- ایران هم در آیین گشایش این مراسم حضور داشت.
گفتنی است که نخستین کنگره بین المللی تغذیه سالم سال ۱۳۹۶ در مشهد برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی در رشته های مختلف پزشکی، هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
پس از مراسم افتتاحیه نشست مشترکی با حضور دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو و مراکز تحت پوشش یونسکو در مشهد، نیجریه و پاکستان برگزار شد و طی آن مقرر شد تفاهمنامهای سهجانبه میان این مراکز برای برنامهریزی فعالیتهای آتی منعقد شود.