-
۳ شهریور ۱۳۹۷
-
بازدید: ۲۷۴
نخستین همایش توسعه همکاری های علمی و منطقه ای علوم و صنایع غذایی و کشاورزی کشورهای ایران، عراق و سوریه امروز با حضور بیش از ۳۰۰ متخصص داخلی و خارجی در مشهد آغاز شد. مسئول برگزاری این همایش گفت: در این همایش 330 متخصص و دست اندرکار حوزه علوم و صنایع غذایی و کشاورزی از کشورهای ایران، عراق و سوریه شرکت کرده اند و درباره محورهای همایش تبادل نظر می کنند...
... دکتر قدیر رجب زاده افزود: روشهای نوین نگهداری مواد غذایی، روشهای نوین فرآوری در صنایع غذایی، فرآورده های غذایی ارگانیک، بسته بندی در صنایع غذایی، تولیدات گیاهی و اگرواکولوژیک، علوم دام و دامپزشکی، هواشناسی کشاورزی، آلودگی محیط زیست، فناوریهای نوین و پاک در محیط زیست از محورهای این همایش منطقه ای است .وی گفت: گسترش همکاریها در طرحهای پژوهشی مشترک، دانشجویان دوره های تحصیلات تکمیلی و نیز ایجاد دوره ها و کارگاههای آموزشی کوتاه مدت و درازمدت با عراق و سوریه از جمله برنامه های مورد نظر در حاشیه این همایش است.مسئول برگزاری این همایش گفت: 425 مقاله با موضوع کشاورزی، محیط زیست و صنایع غذایی به دبیرخانه همایش ارائه شده است.دکتر رجب زاده گفت: این همایش به مدت دو روز برگزار می شود؛ در روز نخست ارائه مقالات و روز دوم کارگاههای آموزشی و مشارکت در نمایشگاه آی فود صورت می گیرد.وی موضوع موادغذایی را مشترک بین همه کشورها اعلام کرد و افزود: با کشورهای عراق و سوریه در زمینه هایی چون منطقه خشک و محیط زیست مشترک هستیم که اگر این مسائل حل شود بر منافع ایران هم اثر مثبت می گذارد.خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضویپارک علم و فناوری خراسان رضوی
:: لینک کوتاه مطلب ::
farhikhtt.ir/post/3815
موضوعات: