جناب آقای استاندار
معاون تازه نفس زیارت:

آب دست‌تان دارید زمین بگذارید

فقدان آمار زائران رضوی

اعم از داخلی و غیرایرانی مایه فضاحت دیاری است که خود را

قطب اول گردشگری کشور

می نامد! آمار، نقطه صفر برنامه ریزی و سیاستگزاری است.
بدون اتکا به آمار موثق و به روز، چطور می توانید «زائر و زیارت» را در ارض اقدس توس ساماندهی کنید؟
اقتصاد این شهر به «اکسیر زیارت» زنده است!

بیشتر بخوانید

دیپلماسی❜ مقاومت/ تقویم فرهیخت: ١٨ اسفند ٩٩، برپایی مراسم سالگرد شهادت دکتر علی نقوی بنیانگذار و دبیر سازمان دانشجویان امامیه پاکستان

  • بازدید: ۵۷۵
مقاومت/ تقویم فرهیخت: ١٨ اسفند ٩٩، برپایی مراسم سالگرد شهادت دکتر علی نقوی بنیانگذار و دبیر سازمان دانشجویان امامیه پاکستان

حجت الاسلام و المسلمین محمد رضا صالح رئیس جامعه المصطفی العالمیه خراسان در مراسم بزرگداشت بیست و ششمین سالگرد شهید سید محمد علی نقوی اظهار داشت: شهید دکتر محمد علی نقوی بنیانگزار و دبیر سازمان دانشجویان امامیه پاکستان و از جوانان و نخبگان و پاره تن ملت بزرگ پاکستان و جهان اسلام بود. شهیدی که با بصیرت، معرفت و آگاهی و تحلیل درست از وضعیت اردوگاه خودی و آرایش دشمن، وارد میدان عمل واقدام هوشمندانه شد . به گزارش روابط عمومی جامعه المصطفی العالمیه نمایندگی خراسان، در این مراسم که توسط آستان قدس رضوی در حرم مطهر آقا علی بن موسی الرضا علیه السلام برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین صالح اظهار داشت: اقدام بسیار ارزشمند آستان قدس رضوی در بزرگداشت و تجلیل از شخصیت متفکر و مجاهد جهان اسلام در نوع خود قابل تقدیر و زنده نگاه داشتن رسالت شهیدان راه حق و جلوگیری از فراموشی راه و پرچم پر افتخار شهیدان است .

وی به ویژگی های شهید نقوی از جمله ایجاد پیوند علم وبصیرت و مجاهدت با یکدیگر، توسط این شهید اشاره و اظهار داشت: در اندیشه اصیل دین اسلام، انسان به حوزه علم تنها محدود نمی‌شود، بلکه باید مطابق نیاز زمان برای حل مسائل بشریت چاره‌سازی کرد.
وی در ادامه با اشاره به حدیث " العالِمُ بِزَمانِهِ لا تَهجُمُ عَلَیهِ اللَّوابِس" شبهات به کسی که زمانه خود را بشناسد هجوم نمی‌آورد. از امام صادق علیه السلام و نیز «الا و لایحمل هذا العلم الّا اهل البصر و الصّبر» شبهات و نادانى‌ها و نفهمى‌ها به کسى که عالم به زمان خود است، هجوم نمى‌آورند؛ از امام علی علیه السلام اشاره و اظهار داشت: طلاب ودانشجویان جوان باید ضمن جدیت در کسب علم و دانش به تطبیق وپیوند علم با اقتضائات بشری توجه کنند .
شاخصه های علم به زمان بودن در اندیشه مقام معظم رهبری مد ظله العالی
عضو شورای اندیشه ورزان اندیشکده المصطفی اظهار داشت: علم، تقوا، آگاهی سیاسی و اجتماعی؛ که این آگاهی، سلاحی است که در اختیار شما قرار دارد با این سه خصوصیت، باید سربازان خط مقدم باشید.
وی ادامه داد: شرط اوّلِ کسی که می‌خواهد در این راه حرکت کند، این است که بداند با چه کمینها و موانعی روبه‌رو خواهد شد؛ خودش را آماده کند. «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللّوابس». عالمِ به زمان کسی است که بداند در کجای دنیا زندگی می‌کند؛ صف‌بندیهای مقابل او چیست؛ انگیزه‌های مخالفت با او کدام است؛ طرح هایی که این انگیزه‌ها به وسیله‌ی آنها تحقّق پیدا می‌کند، چیست. باید بداند کجا قرار دارد و نظام او و راه او و اهداف او با چه چیزی مواجه است.
حجت الاسلام والمسلمین صالح به اصول اندیشه حضرت امام خمینی ره و اعتقاد به آن توسط این شهید اشاره و اظهار داشت: شهید نقوی با درک درست از اصول اندیشه امام خمینی ره و معرفی آن به مردم در حقیقت راه و رسم ایستادگی در برابر استکبار را به مردم و جوانان تحصیل کرده آموخت.
وی گفت: شهید همیشه خود را سرباز امام خمینی و ولایت فقیه می دانست، شهید عارف الحسینی و شهید محمدعلی نقوی دو چهره ای بودند که اصول وآرمان های انقلاب را به بهترین شکل در پاکستان منتشر کردند .شهید نقوی در بخشی از وصیت نامه خود می نویسد :"ای کاش به خیل لشکر خمینی( ره ) ملحق شده و با خون پاک آن جوانان بخشیده می شدم."
تدبیر و تفکر تشکیلاتی
رئیس جامعه المصطفی خراسان گفت: داشتن برنامه و نقشه راه برای حرکت آینده و ایجاد تشکیلات دانشجویان امامیه پاکستان در میان نسل جوان ودانشگاهی از اقدامات ارزشمند این شهید بزرگ است. سازمان دانشجویان امامیه پاکستان یک سازمان دانشجویی مسلمان شیعی است که توسط دکتر سید محمد علی نقوی در 22 می 1972 در دانشگاه لاهور تاسیس شد و اکنون این سازمان دارای حدود 1200 واحد در پاکستان است .
وی در خصوص راهبرد اصلی این سازمان اظهاد داشت: این تشکیلات توانسته است ضمن استحکام بخشی به اندیشه وتفکر وسبک زندگی اسلامی؛ خط مستقیم ولایت را در میان نسل دانشجویان حفظ نماید و الگوی نسل جوان و تحصیل کرده دانشگاهی باشد. این رویکرد سبب اتحاد بیشتر دانشجویان متعهد به اسلام در مسیر بیداری و مبارزه با سیطره تحجر و استکبار بود و وجود یک فرد برخاسته از دانشگاه و فعال در عرصه فعالیت‌های اسلامی و سیاسی یک الگو و قوت قلبی برای سایرین و جوانان بود و آنان را به صحنه می آورد.
حجت الاسلام والمسلمین صالح با اشاره به مصاف مستقیم حق و باطل در دنیای امروز اظهار داشت: امروز دیگر جنگ نیابتی نیست و مستقیما استکبار علیه نیروهای ارزشی و متعهد دست به حمله نظامی ‌می‌زند، و ترور می‌کند .در مقابل، انقلاب اسلامی هم در دفاع ازخودش مستقیما عمل می‌کند و نه نیابتی.
وی در خصوص ائتلاف استراتژیک گفت: آمریکا درحال تشکیل ائتلافی به رهبری اسرائیل در منطقه است تا عضو عادی در منطقه باشد. در مقابل باید جبهه متحد نیروهای مقاومت در جغرافیای جهانی با راهبرد استکبار ستیزی و صهیونیزم ستیزی هرچه بیشتر منسجم و متحد شود. و در این زمینه نگاه فراجفرافیایی و فراملی و فرامذهبی لاز م است.
وی ضمن بیان اینکه ورود مستقیم استکبار تنها مسئله مصاف نظامی، سیاسی و اقتصادی نیست، بلکه عمده آن مسئله فرهنگی است، نمونه های بارز آن را اینگونه عنوان کرد: آمریکا ۳ هزار موسسه مردم نهاد را در تمام مناطق عراق تشکیل داده است که اهداف آن شامل؛ اول تغییر باورهای دینی، فرهنگی و ملی مردم منطقه از طریق تغییر سبک زندگی؛ دوم ایجاد جریان ها و اندیشه های انحرافی در برابر جریان اصیل؛ سوم جریان تحریف عقائد وتاریخ؛ چهارم شخصیت پردازی و مطرح کردن الگوهای انحرافی؛ پنجم تقویت جریانات ضد وحدت و تقریب؛ ششم ترویج شبهات اعتقادی در میان نسل جوان است.
رئیس جامعه المصطفی خراسان تهاجم فرهنگی دشمن را از موضوعات مهم برشمرده و اظهار داشت: از اواخر دوران دفاع مقدس، یک جریانی شروع شد که بعدها در سخنان رهبری به تهاجم فرهنگی، شبیخون فرهنگی و ناتوی فرهنگی نامگذاری شد.
وی با بیان اینکه تغییر زبان های بومی، جریان ضد زبان فارسی و جریان وتوطئه انگلیسی در منطقه سابقه زیادی دارد اظهار داشت: در حالی که تا 200 سال پیش زبان اداری هند فارسی بوده و هنوز کنار ساختمان وزارت خارجه‌ی هند در دهلی‌نو اشعار فارسی به چشم می‌خورد؛ اما امروز می‌بینیم که : اسامی اسلامی و فارسی توسط دولت حذف شده، زبان اردو که زبان اصلی مسلمانان است تضعیف شده و نسل جوان امروز در هند کمترین آشنایی را با خط و نوشتار اردو دارند و ارتباط آن ها با فرهنگ وتمدن و افتخارات تاریخی خود قطع شده است .
وی اظهار داشت: اوج عزت و شکوه شبه قاره هند در دوران حکومت مسلمانان بر آن بوده است و بزرگ‌ترین ضربه استعمارگران انگلیسی به این منطقه مهم، نابود کردن تمدن برجسته اسلامی در آن بود.






وی گفت: نمونه دیگری از تهاجم فرهنگی ، فعال شدن جریان خاص، تحت حمایت غرب برای حذف زبان فارسی از سطح دانشگاه ها و محاورات مردم افغانستان و جایگزینی زبان لاتین است .
در مقابل این اقدام دشمن باید جهاد فرهنگی کرد
وی ضمن بیان اینکه در مقابل این اقدام دشمن باید جهاد فرهنگی کرد اظهار داشت: انسجام نیروهای فرهنگی بسیار ضروری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی می فرمایند : «کسانی که در این میدان جهاد فرهنگی حضور دارند باید حق جهاد را بجا آورند و آن گونه که شایسته است به ترویج ارزشهای دینی و واقعیات انقلاب اسلامی و دفاع مقدس بپردازند.»
وی در پایان تلاش برای مبارزه باجهل و بالابردن آگاهی های عمومی؛ زدودن و کمرنگ کردن اختلاف میان مذاهب اسلامی؛ فراهم آوردن زمینه های وحدت و انسجام فراگیر؛ تولید اندیشه و زمینه سازی برای احیای تمدن نوین ا سلامی را از جمله اقدامات مهم در جهاد فرهنگی برشمرد.


:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/7784


Share
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

نظرات مخاطبان


جست و جو در وبگاه


حتماً بخوانید

توضیح

بسیاری از مخاطبان ما، چه بسا فرصت کافی یا حوصله ی وافی برای مشاهده ی تمام صفحات تارنمای فرهیخت را نداشته باشند، اما تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن، مطلع شوند اوضاع رویکرد بین المللی رخدادها و نیز حال دیپلماسی های ۲۲ گانه ی شهر و استان چگونه است؟ یا اصلاً برای بار اول است که به این وبگاه سر می زنند و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن بدانند اساساً «حرف حساب ما چیست؟» و اگر حال و روز «رویکرد بین المللی شهر و استان» خوب نیست، برای گذر از «وضعیت موجود» به «وضعیت مطلوب»، «پیشنهاد و راهکار ما چیست؟» البته در وب سایت های خبری و تحلیلی، معمولاً از محتوای این بخش با عنوان «انتخاب سردبیر» یاد می کنند.

اهم دغدغه ها

توضیح

اهم دغدغه ها، نگرانی ها و دلواپسی های فرهیخت را در این بخش شاهد خواهیم بود. باتوجه به کثرت این دغدغه ها، اهم آنان را ما در این بخش به نمایش خواهیم گذاشت تا در یک نگاه، بتوانید به مهمترین و الویت دارترین تشویش ها و پریشانی های رویکرد بین المللی شهر و استان همچنین دیپلماسی های فعال داشته باشید. یادآوری می کنیم از این شش قسمت، فقط محتوای بخش اول یعنی «فقر آمار» به صورت پیش فرض در مقابل دیدگان شما قرار دارد و بدیهی است برای مشاهده ی بخش های دیگر، باید بر روی عنوان مربوطه کلیک فرمایید.

صرفاً آن چیزی که قابل اندازه گیری است، مدیریت می شود پس از ۴۵ سال وقتی هنوز نمی توانیم آمار موثقی از زائران ایرانی و غیر ایرانی یا دانشجویان، سرمایه گذاران، گردشگران سلامت و اتباع ارائه دهیم، پس برنامه ریزی ها برای مدیریت آنان به نتیجه مطلوب نمی رسد و این واقعاً مایه فضاحت هردیار زائرخیزی است. آرشیو

شهر کم رویداد، شهر نیست، مزارستان اموات است! به همان میزان که موجودات زنده به اکسیژن و غذا نیازمندند، حیات، نشاط و پویایی شهرها نیز به رخدادها و اونت ها وابسته هست. آیا باورتان می شود مشهد مصفای ما جزو کم رخدادترین کلان شهرهاست؟ چطور می توان این نقیصه را در دیاری که مدعی قطب اول گردشگری کشور است، توجیه کرد؟ آرشیو

مشهدی که تمام نانوایی هایش متولی واحد دارد، چرا بین الملل اش بی متولی است؟ ماهی قدر آب را نمی داند و برخی از مسئولان و رسانه های ما قدر زائر، منزلت زیارت و حتی وجود نازنین خود امام رضا(ع) را و همچنین غافل از جایگاه زائران غیر ایرانی! واقعاً عجیب و نوبر نیست این همه بی اعتنایی در شهری که حیات اقتصادیش وابسته به اقتصاد زیارت است؟ آرشیو

امام رضا(ع) برند مشهد است! مشهد قطب گردشگری نیست! گواهینامه بین المللی فرودگاه! جشنواره امام رضا(ع) المپیک فرهنگی کشور! بین المللی سازی دانشگاه! و... اینها افاضات برخی از مسئولان خدوم اما غافل ماست که درسایه غفلت نخبگان و اهل قلم در سپهر رسانه بازتاب می یابد. جز آگاهی بخشی، چه رسالت دیگری داریم؟ آرشیو

هتل نسازید، اشباع شد! زائرسراها بختک اند! مشهد تشک دومیدانی ندارد! روز خیام ثبت جهانی شد! معرفی مشهد و زنان نخبه به جهانیان! اینها اندکی از آدرس های غلطی است که برخی حضرات به رسانه های منفعل ما می دهند و آنها هم بدون راستی آزمایی، منتشر می کنند. آه که چقدر بی دفاع است رویکرد بین المللی شهر رضوی آرشیو

نمایشگاه بین المللی خودرو! بلیت هواپیما گران نشده! ۲۰ میلیون گردشگر آبشار اخلمد، وعده سرخرمن افتتاح دبیرخانه جشنواره رسانه خورشید و... بخش اندکی از خالی بندی های مفتضحی است که برخی خواص برای تضییع حقوق مجاوران افاضه کردند و تاکنون چه کلاه های گشادی که سرمان نرفته است! آه که چقدر زودباورند برخی فرادستان ما... آرشیو