دیپلماسی❜ سلامت/ پخش خبر آمادگی مراکز درمانی و توانمندی بیمارستان های مشهد در درمان مردم پاکستان از تلویزیون این کشور + ویدئو

  • بازدید: ۲۵۶
سلامت/ پخش خبر آمادگی مراکز درمانی و توانمندی بیمارستان های مشهد در درمان مردم پاکستان از تلویزیون این کشور + ویدئو
دانشگاه علوم پزشکی مشهد
اشاره

فیلم فرهیخت: وبگاه «گردشگری سلامت» وابسته به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در تاریخ ١٩ فروردین ١۴۰٣، ویدئوی کوتاهی را منتشر کرده که در آن، گزارشگر اخبار یکی از شبکه های تلویزیونی پاکستان، خبر از اعلام آمادگی مراکز درمانی و توانمندی های واحدهای بهداشتی مشهد نسبت به درمان و معالجه ی گردشگران سلامت از کشور پاکستان می دهد.

این وبگاه در ترجمه ی بخشی از این گزارش ویدئویی آورده است: درمان بیماری های مردم پاکستان در مشهد شروع شد ، مشهد با مراکز درمانی مجهز و پزشکان برجسته می تواند بیماران ما را درمان کند.

پیشینه و سوابق

خبر تکمیلی اول: رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد: آسیای میانه خواهان ارتباطات عمیق‌تر با ما در حوزه گردشگری سلامت است

 ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ 

آسیای میانه خواهان ارتباطات عمیق‌تر با ما در حوزه گردشگری سلامت است. رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه گردشگری سلامت یکی از مهمترین مواردی است که می تواند باعث ارزآوری شود، گفت: امیدوارم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه مورد حمایت قرار گیرد، خصوصا که کشورهای آسیای میانه به شدت خواهان ارتباطات عمیق‌تر با ما در حوزه گردشگری سلامت هستند.

محمود محمدزاده شبستری امروز دهم اردیبهشت در نشست هم‌اندیشی مسئولین دانشگاه‌ها با فرمانده سپاه امام رضا(ع) که در مجتمع هویزه برگزار شد، با اشاره به آمادگی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای نقش‌آفرینی در تحقق شعار سال، اظهار کرد: برای نیل به هر هدفی در حوزه‌های اقتصادی، فرهنگی و... باید از تمام ظرفیت‌های دانشگاهی استفاده کرد.

وی با اشاره به اهمیت گردشگری سلامت در توسعه کشور، افزود: امسال وزیر بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان پایلوت تکلیف کرد در ساماندهی گردشگران سلامت وارد عمل شود و به این منظور سامانه سلامت گردشگری ایران طراحی شده و آماده فعالیت است، به طوریکه هیچ گردشگر سلامتی بدون ثبت در این سامانه نمی‌تواند وارد استان شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه گردشگری سلامت یکی از مهمترین مواردی است که می‌تواند باعث ارزآوری شود، عنوان کرد: ترکیه و هند از جمله کشورهایی هستند که در این حوزه سرمایه‌گذاری‌های جدی کرده‌اند. امیدوارم دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه مورد حمایت قرار گیرد، خصوصا که کشورهای آسیای میانه به شدت خواهان ارتباطات عمیق‌تر با ما در حوزه گردشگری سلامت هستند.

خبر تکمیلی دوم: استاندار خراسان رضوی بر توسعه گردشگری سلامت تاکید کرد

۱۴ دی ۱۴۰۲

استاندار خراسان رضوی بر توسعه گردشگری سلامت تاکید کرد. نظری گفت: گردشگری سلامت و زائر درمانی اعتبار قابل توجهی را برای پیشبرد برنامه‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ایجاد می‌کند و گسترش آن مورد تاکید است.

به گزارش ایرنا و به نقل از استانداری خراسان رضوی، یعقوبعلی نظری روز پنجشنبه با حضور در ساختمان قریشی و در جمع مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: در این زمینه با برنامه ریزی های منسجم باید نیازهای این دانشگاه به استانداری اعلام شود.

وی بیان کرد: مولدسازی یکی از منابع مهم و زودبازده برای تامین مالی مورد نیاز دانشگاه علوم پزشکی مشهد است.

استاندار خراسان رضوی همچنین بر آموزش به عنوان یک ضرورت مهم تاکید کرد و گفت: توسعه این بخش می‌تواند منابعی را در اختیار دانشگاه قرار دهد.

وی ادامه داد: بهداشت و درمان از اولویت‌های راهبردی برنامه‌های خراسان رضوی است، لذا اعتبارات ملی در این زمینه باید به طور کامل جذب و هزینه شود.

نظری با بیان اینکه بهداشت و درمان، هدف و زمینه ساز اهداف کلان نظام و دولت است خطاب به مدیران دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: گزارش‌ها و برنامه‌های اعلام شده پیش‌برنده و مطلوب است و برای حمایت و پیگیری آنها آمادگی کامل داریم.

وی اظهار کرد: نیازهای ضروری را به صورت مکتوب اعلام کنید تا در صورت نتیجه نگرفتن پیگیری‌های شما در سطح ملی، حمایت‌های لازم را انجام دهیم و در تعامل با مسوولان بتوانیم برنامه‌های استانی را به اهداف مشخص شده برسانیم.

استاندار خراسان رضوی حضور در جمع رییس و مدیران دانشگاه علوم پزشکی را نشان دهنده میزان اهمیت و حساسیت مجموعه استان به این امر حیاتی دانست و گفت: تلاش ما صرفاً برای حفظ وضع موجود نیست بلکه به دنبال جبران عقب ماندگی‌ها نیز هستیم، تا زمینه جهش در این حوزه فراهم شود.

در این نشست، دکتر محمود شبستری رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز با قدردانی از حضور استاندار در جمع مدیران این دانشگاه به همراه معاونان، طرح ها و برنامه‌ها و مشکلات حوزه بهداشت و درمان استان را تبیین و تشریح کردند.

خبر تکمیلی سوم: در نشست با کنسول مطرح شد؛ توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با پاکستان

۹ مرداد ۱۴۰۲

توسعه همکاری‌های بین‌المللی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با پاکستان ؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رویکرد این دانشگاه در حوزه بین‌الملل توسعه تعاملات و همکاری با کشورهای مختلف جهان از جمله کشور دوست و همسایه پاکستان است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه علوم پزشکی مشهددا، دکتر محمدعلی کیانی در نشست با سرکنسول پاکستان در مشهد، اظهار کرد: رویکرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه بین‌الملل توسعه تعاملات و همکاری با تمامی کشورهای جهان به‌ویژه کشورهای منطقه و همسایه بوده است.

وی تصریح کرد: ما در حوزه پژوهش جزو ۳ دانشگاه برتر ایران هستیم و در بسیاری از تخصص‌های پزشکی و داروسازی جزو برترین‌ها و سرآمدها هستیم و بسیاری از دانشگاه‌ها از شیوه‌های موفق دانشگاه علوم پزشکی مشهد الگوگیری کرده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد با بیان اینکه ما در حوزه گردشگری سلامت و ارائه خدمات درمانی مراکز مجهز دارای مجوز ipd را داریم که با افتخار پذیرای بیماران غیرایرانی در حوزه‌های مختلف همچون قلب، سرطان، پیوند اعضا و غیره هستیم، خاطرنشان کرد: ما در حوزه پیوند اعضا بیش از ۱۱۰ پیوند قلب انجام داده‌ایم و خوشبختانه این اعمال با موفقیت انجام شده است و خدمات ارائه شده به لحاظ پرداخت هزینه‌های مالی قابل مقایسه با دیگر کشورها نیست.

کیانی افزود: در حوزه بهداشت جزو کشورهای شاخص دنیا هستیم و سازمان بهداشت جهانی عملکرد شهرهای مختلف ایران از جمله مشهد را در حوزه‌های مختلف بهداشتی همچون مراقبت از مادران باردار، کنترل بیماری‌های واگیر و غیرواگیر، کنترل بیماری‌های فصلی و ویروسی و غیره بسیارخوب ارزیابی کرده است.

وی با تاکید بر اینکه ما در بحث رتبه‌بندی‌های جهانی در بسیاری از رشته‌های مختلف پزشکی و داروسازی رتبه بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ را داریم که در نوع خود بی‌نظیر است، گفت: ما همچنین در حوزه آموزش جایگاه بسیار خوبی داریم و ضمن جذب دانشجوی بین‌الملل از کشورهای مختلف اعزام اعضای هیات علمی را به دیگر کشورها، در راستای امضای تفاهم‌نامه‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی را داریم و با افتخار تمام آماده پذیرش دانشجویان پاکستانی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم هستیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: ما آماده همکاری همه جانبه در تمامی بخش‌های حوزه سلامت با کشور پاکستان هستیم و امیدواریم که خروجی این نشست به همکاری فی‌مابین میان طرفین منجر شود.

کیانی تاکید کرد: ما در ۵ حوزه پذیرش بیمار، پژوهش، دارو، مهارت‌افزایی و برگزاری دوره‌های تخصصی ویژه پزشکان و پذیرش و تبادل استاد و دانشجو، آماده همکاری با کشور دوست و همسایه پاکستان هستیم.

در این نشست محمد شهریار، سرکنسول پاکستان در مشهد، گفت: ما از هماهنگی‌های صورت گرفته توسط نمایندگی وزارت امور خارجه در شرق کشور و دانشگاه علوم پزشکی مشهد جهت برقراری این دیدار دوستانه ،صمیمانه تقدیر و تشکر می‌کنیم.

وی افزود: پاکستان و ایران هر روز در حال نزدیک شدن به هم هستند، من مدت ۱۰ ماه که در مشهد مستقر شدم و در این شهر چیزهای بسیارخوبی دیدم، گویی که در شهر خودم هستم و از محبت مردم مشهد تشکر می‌کنم.

سرکنسول پاکستان در مشهد با اشاره به اینکه ما در حوزه‌های مختلف تجاری و اقتصادی آماده همکاری با کشور دوست و همسایه ایران هستیم، بیان کرد: ما پس از فروکش کردن کرونا شاهد خیل عظیم زائران غیرایرانی از کشورهای مختلف از جمله پاکستان در مشهد هستیم و این حضور پررنگ زائران پاکستانی زمینه همکاری بیش از پیش را در تمامی حوزه‌ها از جمله حوزه سلامت فراهم می‌آورد.

شهریار تاکید کرد: ما مذاکرات سازنده‌ای با مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد داشتیم و بسیار خوشحالیم که توسعه همکاری‌های دانشگاهی را در حوزه سلامت و با دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم داریم.

وی با بیان اینکه پاکستان در حوزه فناوری اطلاعات رشد خوبی در یک سال اخیر داشته و توانسته سودی ۲ میلیارد دلاری داشته باشد و متخصصان این حوزه به دیگر نقاط جهان اعزام شده‌اند، خاطرنشان کرد: ما معتقدیم که مشهد می‌تواند به عنوان یک الگوی موفق در حوزه‌های مختلف پزشکی از جمله مراکز تحقیقاتی و همچنین در دیگر تخصص‌های پزشکی و دارویی باشد و ما آماده‌ایم که فصل جدیدی از همکاری‌های مشترکمان را با این دانشگاه آغاز کنیم.

در این نشست دکتر شاپور بدیعی معاون بین‌الملل علوم پزشکی مشهد و دکتر کیهان گنودی مدیر بین‌الملل و دکتر داوود خوش‌شکن مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد از تمایل خود به توسعه همکاری‌های بین‌الملل با کشور دوست و همسایه پاکستان در حوزه‌های پذیرش دانشجو، پذیرش گردشگر سلامت و توسعه همکاری‌های آموزشی، پژوهشی، بهداشتی و درمانی خبر دادند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد در حوزه ارائه خدمات درمانی آماده پذیرش و درمان مستقیم و بی‌واسطه بیماران پاکستانی در بیمارستان‌های امام رضا(ع)، اکبر و دیگر مراکز درمانی دارای مجوز ipd است.

>>> مشاهده ی ویدئو در صفحه ی آپارات اندیشکده 

:: لینک کوتاه مطلب :: farhikhtt.ir/post/3341


Share
نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.

نظرات مخاطبان


جست و جو در وبگاه


حتماً بخوانید

توضیح

بسیاری از مخاطبان ما، چه بسا فرصت کافی یا حوصله ی وافی برای مشاهده ی تمام صفحات تارنمای فرهیخت را نداشته باشند، اما تمایل دارند در کوتاه ترین زمان ممکن، مطلع شوند اوضاع رویکرد بین المللی رخدادها و نیز حال دیپلماسی های ۲۲ گانه ی شهر و استان چگونه است؟ یا اصلاً برای بار اول است که به این وبگاه سر می زنند و می خواهند در کوتاه ترین زمان ممکن بدانند اساساً «حرف حساب ما چیست؟» و اگر حال و روز «رویکرد بین المللی شهر و استان» خوب نیست، برای گذر از «وضعیت موجود» به «وضعیت مطلوب»، «پیشنهاد و راهکار ما چیست؟» البته در وب سایت های خبری و تحلیلی، معمولاً از محتوای این بخش با عنوان «انتخاب سردبیر» یاد می کنند.

اهم دغدغه ها

توضیح

اهم دغدغه ها، نگرانی ها و دلواپسی های فرهیخت را در این بخش شاهد خواهیم بود. باتوجه به کثرت این دغدغه ها، اهم آنان را ما در این بخش به نمایش خواهیم گذاشت تا در یک نگاه، بتوانید به مهمترین و الویت دارترین تشویش ها و پریشانی های رویکرد بین المللی شهر و استان همچنین دیپلماسی های فعال داشته باشید. یادآوری می کنیم از این شش قسمت، فقط محتوای بخش اول یعنی «فقر آمار» به صورت پیش فرض در مقابل دیدگان شما قرار دارد و بدیهی است برای مشاهده ی بخش های دیگر، باید بر روی عنوان مربوطه کلیک فرمایید.

صرفاً آن چیزی که قابل اندازه گیری است، مدیریت می شود پس از ۴۵ سال وقتی هنوز نمی توانیم آمار موثقی از زائران ایرانی و غیر ایرانی یا دانشجویان، سرمایه گذاران، گردشگران سلامت و اتباع ارائه دهیم، پس برنامه ریزی ها برای مدیریت آنان به نتیجه مطلوب نمی رسد و این واقعاً مایه فضاحت هردیار زائرخیزی است. آرشیو

شهر کم رویداد، شهر نیست، مزارستان اموات است! به همان میزان که موجودات زنده به اکسیژن و غذا نیازمندند، حیات، نشاط و پویایی شهرها نیز به رخدادها و اونت ها وابسته هست. آیا باورتان می شود مشهد مصفای ما جزو کم رخدادترین کلان شهرهاست؟ چطور می توان این نقیصه را در دیاری که مدعی قطب اول گردشگری کشور است، توجیه کرد؟ آرشیو

مشهدی که تمام نانوایی هایش متولی واحد دارد، چرا بین الملل اش بی متولی است؟ ماهی قدر آب را نمی داند و برخی از مسئولان و رسانه های ما قدر زائر، منزلت زیارت و حتی وجود نازنین خود امام رضا(ع) را و همچنین غافل از جایگاه زائران غیر ایرانی! واقعاً عجیب و نوبر نیست این همه بی اعتنایی در شهری که حیات اقتصادیش وابسته به اقتصاد زیارت است؟ آرشیو

امام رضا(ع) برند مشهد است! مشهد قطب گردشگری نیست! گواهینامه بین المللی فرودگاه! جشنواره امام رضا(ع) المپیک فرهنگی کشور! بین المللی سازی دانشگاه! و... اینها افاضات برخی از مسئولان خدوم اما غافل ماست که درسایه غفلت نخبگان و اهل قلم در سپهر رسانه بازتاب می یابد. جز آگاهی بخشی، چه رسالت دیگری داریم؟ آرشیو

هتل نسازید، اشباع شد! زائرسراها بختک اند! مشهد تشک دومیدانی ندارد! روز خیام ثبت جهانی شد! معرفی مشهد و زنان نخبه به جهانیان! اینها اندکی از آدرس های غلطی است که برخی حضرات به رسانه های منفعل ما می دهند و آنها هم بدون راستی آزمایی، منتشر می کنند. آه که چقدر بی دفاع است رویکرد بین المللی شهر رضوی آرشیو

نمایشگاه بین المللی خودرو! بلیت هواپیما گران نشده! ۲۰ میلیون گردشگر آبشار اخلمد، وعده سرخرمن افتتاح دبیرخانه جشنواره رسانه خورشید و... بخش اندکی از خالی بندی های مفتضحی است که برخی خواص برای تضییع حقوق مجاوران افاضه کردند و تاکنون چه کلاه های گشادی که سرمان نرفته است! آه که چقدر زودباورند برخی فرادستان ما... آرشیو